A Fidesz cigány ellenes?
Régen Bayer Zsolt is írt egy cigány ellenes cikket, most meg azt tervezik, hogy elveszik az összes segélyt.
Egyértelmű, hogy a cigányságot fogja a legrosszabbul érinteni, mert nekik nagyon nehéz munkát találniuk a rasszizmus miatt. Minden céghez hamarabb vesznek fel magyar embert mint cigányt.. Miből fognak akkor megélni, ha nem kapnak többé majd segélyt?
Igen, a cigányok azért nem találnak munkát, mert rasszisták a cégek... Én a helyedben féltem volna, amikor írtad ezt, hogy megnyílik alattam a föld.
Ettől függetlenül, egyáltalán nem azért akarják a segélyeket bevonni, mert cigányellenesek lennének, hanem azért, mert már lassan kifogynak a lenyúlási lehetőségekből, de amihez tudnak nyúlni, azt mind megvariálják a saját javukra.
Magyar ellenes, ha nem vennéd észre!
Az elszegényedett magyar családokat egyre csak tapossák és semmibe nézik, ahelyett, hogy segítenék, mint ahogy azt ígérte kormányra jutáskor!
Kilakoltatási moratórium?
Nekik mi a moratórium?
Egyre nő a kilakoltatott magyar család száma!
"elveszik az összes segélyt."
Amit elvesznek azt mindenkitől elveszik. Ne magyarázz bele rasszizmust mindenbe. (Utálom a Fideszt de az is zavar amit te most csinálsz)
Dehogy cigányellenes.
A segélyeket azért veszik el, mert ők a "munka alapú" társadalmat akarnak építeni.
A Fidesz épp, hogy cigánybarát, cigánysátorokat akar építtetni, meg egyből felújítja a cigányputrit, hogyha a lakói leélik.
Nekem vagy neked mikor újítaná fel az állam a házát?Sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!