Lázár Jánost és a hasonlókat szerinted is el kellene távolítani a Fideszből?
Szerintem ezek az alakok rontják a Fidesz hitelét, valószíű beépített libsi ügynökök!
Orbán Viktor hiába akar jót, ha ezek az alakok mindent elrontanak, amit felépített Orbán Viktor.
Orbán Viktor mikor teszi meg a lépést a pártunk megtisztításában?
eddig nem hittem volna, de az a gyanúm, hogy igen, lázár a beépített ügynök! botrányt botrányra halmoz!
ez egy keresztény-konzervatív pártban megengedhetetlen!
Mindent a Fletó mozgat a háttérből.
(Lézerjanit legszívesebben Szegeden látnám. A Csillagban. Az életfogytosok között.)
Lázárt, Rogánt, Szijjártót, Papcsákot, Kósát, Matolcsyt a kastélyaival együtt és vihetik eL Simont is.
Ez így a minimum lenne.
Na meg a mészáros klánt...
Van még valaki akit el kéne? Kicsit fáradt vagyok és nem pörög úgy az agyam.
Szerintem meg Orbán Viktor Miniszter Úr elméjét HAARP-pal bombázzák a zamerikaiak, különben nem tűrné el a gonoszt a pártban!!! Meg kell mentenünk Orbán Urat, ő is csak egy áldozata az Illuminátiknak, akiket Lázár János vezet!!!
Aztán, amikor már felszabadult Orbán Úr elméje, akkor Nagykirályunkká tehetjük őt és folytatódhat, amit elkezdtünk 2010-ben!!! Éljen!!!
a KDNP-t kellene eltávolítani először a fideszből!
Vallás go home.
Lázár Gyurcsány kottájából játszó libsi ügynök!!! :)
Túl sok volt már az occsó fröccs, mennyé lefeküdni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!