Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A családom és barátaim életkör...

A családom és barátaim életkörülményei a FIDESZ iedeje alatt sokat javúltak. Miért mégis ez a nagy kormányellenesség?

Figyelt kérdés

Középsikolai tanár vagyok. A fórumon állandóan azt olvasom, hogy a kormányt szidják, de ha megnézem a saját életkörülményeimet, akkor valójában sokat javúlt az elmúlt 4 évben, hiszen A FIDESZ 85 nettóról 130-ra emelte a fizetésemet. Már méltóképp ki tudok jönni a pénzből és végre büszke vagyok, hogy pedagógus vagyok.

Az infláció is igen alacsony ! Sokkal alacsonyabb, mint az MSZP idejében a tej és a tejfől is ugyanannyi mint 4 éve volt és az alapvető élelmiszerek sem változtak számottevően, mindeközben csaknem évente rezsicsökkentés van. Az IMF (gyors lejáratú, magas kamatú) hitelektől is megszabadúltunk és nem kell végrehajtani a kormánynak azokat a szőrnyű megszorításokat, amiket az IMF bevezettetni kívánt volna és amit az előző kormány szolgalelkűen, ellenkezés nélkül végrehajtott.

Most az, hogy a magánnyugdíjpénztárakat megszüntették, szerintem helyes is, hiszen az emberek pénze a tőzsdén volt befektetésekben, amik egy válság révén lenullázódtak volna és akkor fuccs a nyugdíj.

A mostani kormány körűl nincsenek adócsalás, sikkasztásos ügyek, mint ami a baloldal idején mindennapos volt. Igaz, hogy most az USA emleget valamit, de nem tudja alátámasztani és csak azért csinálják, hogy betegyenek Orbánnak, mert az oroszokkal csináltatta meg Paksot meg más üzletet. Bizonyítás elől elzárkóztak.

A szomszédomnak nincsen semmilyen iskolája, csak 4 elemije van és folyamatos közmunkát biztosítanak neki minden évben alig 2 hónapos megszakításokkal, megkeresi az 50 ezret, ami sokkal több mint a segély.

Szóval ha körülnézek a házam táján, csak jó dolgokat tapasztalok a kormányról és az életkörülmények is mindenkinek javúltak. Mégis miért elégedetlenek ennyien a fórumon ? semmi sem jó ? Volt már mindenki kormányon, egyik se volt jó ! Lehet az emberekben vana hiba :

2014. dec. 3. 21:03
 71/95 szántóvető ***** válasza:
92%

"Középsikolai tanár vagyok"

"sokat javúltak."

hazug disznó vagy,nem több.

2017. szept. 3. 16:08
 72/95 anonim ***** válasza:
91%

...körűl, szőrnyű, tejfől...

Biztos tesitanár.

2017. szept. 3. 17:53
 73/95 anonim ***** válasza:
97%
Én ismerem eszt a kérdezöttet. Télleg tanit. Nekem magyart tanit. Igaziból nemértem, mijabaly vele csak mert más a véleménye mint a ballipsiknek. enyit a ballipsikröl! A Tanárúr is megmontta, hogy joban élnek, akkor ellehet neki hini, nem a ballipsiknek kell hini, akik még kivülröl se láttak kimnázijumot!
2017. okt. 3. 13:23
 74/95 anonim ***** válasza:
93%
:DDDDDD
2017. okt. 3. 13:43
 75/95 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom, magyar szakos vagy :D
2017. okt. 3. 14:32
 76/95 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező: mennyiért vetted a diplomádat? Vagy te is plagizáltad?
2017. okt. 23. 04:48
 77/95 anonim ***** válasza:
96%

Magad adtad meg a választ a kérdésedre. Aki az MSZP-t, meg a többi hasonlót baloldalként emlegeti, az egyéb gazemberségre is képes.

Egyébként ez jellemzi azt is, hogy miért tartod jónak a Fidesz diktatúráját.

2017. okt. 23. 08:36
 78/95 anonim ***** válasza:
95%

"A szomszédomnak nincsen semmilyen iskolája"

Tisztelt Tanár Úr!

Szégyellem, de nekem sincs semmilyen iskolám. Mentségemre legyen mondva, nem vagyok se állam, se önkormányzat, se egyház, de még egy nyamvadt alapítvány sem, sőt: még Soros sem vagyok!

"...csak 4 elemije"

Tisztelt Ma Is Aktív Gimnáziumi Tanár Úr!

Legyen szíves megmondani, hogy azok, akik elemi iskolában tanultak, miért nincsenek még nyugdíjban?!

Lehet, hogy én vagyok alultájékozott, és nem megy nekem az unortodox matematika, sem az unortodox történelem, de én így számolok:

1. Legkésőbb 1948-ban végezhet elemi iskolás, de inkább előbb.

2. Ez azt jelenti, hogy a kedves szomszédja 1948-ban minimum 10 éves volt. (6+4=10)

3. Ebből az következik, hogy 2014-ben, amikor feltette a Tanár Úr a kérdést, az kedves szomszéd kb. 76 éves lehet.

4. 2014-ben a nyugdíjkorhatár: kb. 65 év!!! [link]

5. 10 évvel a nyugdíjkorhatár felett nem biztos, hogy közmunkára zavarják az embert.

Nekem ebből az jön le, hogy ön nem csak hogy nem tanár, de egy agymosott fideszes, ráadásul jó esetben "polgárit" nyugdíjas, akinek a tájékozottsága a mai világra kb. 0, és próbálja elhitetni másokkal azt, amit önnel valaki elhitetett. A probléma csak az, hogy mások általában már tájékozottabbak, és tudják, hogy elég régóta az elemi iskolát felváltotta az általános iskola. :)

Azért remélem, hogy a felvetésekre végül még válaszol, mint ahogy azt is, hogy azért még jó egészségnek örvend, és nem nyugszik valamelyik temetőben, hiszen korára való tekintettel erre nem kis esély van.

Mindenesetre szeretném kifejezni a tiszteletemet, azért, hogy ilyen idős korban még tud számítógépet használni. Persze ez nem ritka, de azért szép dolog. De ha szabad kérnem, téveszméje, rögeszméje terjesztése helyett inkább tájékozódásra használja az internetet, mert ráférne magára!

2017. nov. 8. 14:45
 79/95 anonim ***** válasza:
96%

De az is lehet, hogy maga az a bizonyos 4 elemis, és a nyugdíjas klubozást összekeveri a közmunkázással, a nyugdíjat meg a közmunkás bérrel.

De nem gúnyolom ki magát, én is lehetek majd idős koromra szenilis.

2017. nov. 8. 14:50
 80/95 anonim ***** válasza:
3%

Az ellenzék vagdalózik, visítozik, de ami a legfontosabb: hiteltelen.

Örülök, hogy tanárként sikernek érzed az elmúlt 8 év eredményeit. Láthatod, hogy milyen durva és hazug lejárató kampány van a kormány ellen. Az elmúlt 8 évben az ellenzéki oldalról mindig csak támadás jött, egy magyar eredményt sem tudtak elismerni.

Mi magyarok nem fogunk engedni a külföldről pénzelt soros-katonáknak, a szemöldökcsipeszes vona gabikának, meg a momentumos lenin-ifjaknak.

2018=Fidesz-KDNP

2017. dec. 6. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!