A rendőrségi kampányvideokban a KDNP-s erkölcsiség érződik vagy valóban túlzottan átvettük az amcsis erkölcsteleséget? Jogos-e a közfelháborodás vagy sem?
A pécsi egyetemi nemi erőszakolási eset után a rendőrség kampányvideokkal próbálta meggyőzni a leendő áldozatokat, arról hogy a kihívó magatartás a túlzottan erotikus tánc & a miniszoknya, valamint a k*vás smink meglétének minnél nagyobb száma egy hölgynél az ami szignifikánsan előidézi a nemi erőszakot.
Rengeteg vita volt erről. De kinek lehet igaza? A rendőrségnek az áldozatokat kellene védenie a video pedig bűntudatot ébreszt a nőkben. Egyáltalán miért az áldozatokat akarja meggyőzni, hiszen mindíg az elkövető a hibás.
Az új kormány által preferált tankönyvekben is nyugatellenesség volt érzékelhető és ez az amcsi ribis attitüd is érezhető a rendőrségi videokon (megnézheted itt a 3-mat [link] mintha ez a KDNP-s féle életszemléletet tükrözné a kampányvideo. Sajnos, gyakorlatilag azt valóban el kell ismerni, hogy a Hollywoodi amcsi celebfilmektől ma a tinik körében elharapózott a túlzottan erotikus holmik, sminkek hordása és a kommunikációjuk is eléggé ebbe az irányba ment el. A videók itt akarták visszafogni a nőket. Vajon iagaz van-e a video készítőinek ? Jogos-e a közfelháborodás vagy el kell ismerni, hogy bizony a ribis öltözködés sokat tehet erről?
Szerintem igenis a rendőrségi szempont, hogy a kur*vás viselet és smink előidézheti a nemi erőszakot, hiteles.
Nem vagyok egy érzéketlen férfi, és valóban nem a nő a hibás, hiszen mindig az elkövető döntése a nemi erőszak, de, felébreszthet olyan ingereket, amik ide vezetnek.
Félreértés ne essék: minden egyes nemi erőszakolónak levágnám a phaszát, és beletenném a szájába.De, szerintem nem kellene támadni azokat a videókat annyira, mert van benne valami.
Majd jön a sok nőgyülülő komment természetesen.
Hiszen ma magyarországon az áldozat a hibás mindig.
Erőszakpárti a társadalom, az agresszió, gyűlölködés normális dolog. Ma a kirekesztés, megbélyegzés, elnyomás az érték.
Mindez a szeretlekmagyarország.hu-n...hát én pont ezért utállak és okádnom kell tőled magyarország.
Az áldozatot hibásnak beállítani...ennél lejjebb már nem lehet süllyedni.
"Majd jön a sok nőgyülülő komment természetesen. "
Milyen nőgyűlölő? Nem vetted még észre, hogy minden arról szól már körülöttünk, hogy a férfiak így szarok meg úgy szarok, meg a férfiak elnyomják a törékeny nőket stb.
Közben meg pont fordítva van, van vagy 200 nőket védő egyenjogúságért meg férfi agresszió ellen küzdő mindenféle szervezet, de a férfiak meg le lettek nézve közben..
Pl ha egy férfi besétálna a rendőrségre, hogy egy nő megerőszakolta, közröhej tárgya lenne..
Vagy ha feljelentené a feleségét családon belüli erőszak miatt, kiröhögnék..
Milyen nő gyűlölet? A mai társadalomban már a férfiakat gyűlölik és nyomják el, nem a nőket..
Ez biztos ilyen keresztény, arabmániás agymenés, következő a burka lesz.
Szép új világot teremt a jobboldal...
Bizony nagyon károsak azok a videók!
1. Az elkövető dönt úgy, hogy elköveti a tettét.
2. Tőlem mehet valaki meztelenül is az utcán, nem erőszakolnám meg. a kettő nincs egymással hatásra
3. A videó azért káros, mert az áldozatok általa kevésbé bíznak a rendőrségben. Amúgy is kevésbé bíznak benne, kevés áldozat tesz feljelentést, sokat maguk a rendőrök is igyekeznek lebeszélni, de így még a rendőrőrsig sem jutnak el, és könnyen lehet, hogy az az elkövető bizony sorozatos elkövető, netán hamarosan továbbfejlődik a bűnözői karrierje. Több, súlyosabb áldozat, akár halottak, értem?!
"1. Az elkövető dönt úgy, hogy elköveti a tettét. "
Ez igaz, de nem mindegy hogy vörös miniben rázod magad előtte és csábosan bazsajogsz
"2. Tőlem mehet valaki meztelenül is az utcán, nem erőszakolnám meg. a kettő nincs egymással hatásra "
Azért az erotikus tánc és a sokat sejtető, de nem felfedő ruci az sokkalta gerjesztőbbb !
"A videó azért káros, mert az áldozatok általa kevésbé bíznak a rendőrségben. Amúgy is kevésbé bíznak benne, kevés áldozat tesz feljelentést, "
Képzelem, amikor visszakérdez, hogy ebben a rúzs,púder, vörös miniszoknya, szexistop csipkeezazban volt a discoban ? :P
Én úgy vagyok vele hogy ha például elmegyek szórakozni, nem viszem magammal az egész pénztárcát, csak pár ezer Forintot, amennyit kb. elköltök. Mert tudom hogy nagy tömegben, nagy hangzavarban, kissé tompított aggyal nem biztos hogy észreveszem, ha eltűnik a zsebemből. Nem az én bűnöm ha eltűnik, de az én bajom.
Ugyanígy nem megyek a cigány/arab/stb. sor fele, még akkor sem ha arra rövidebb, mert nem lesz jobb nekem attól hogy tudom hogy nem én kötekedtem ha mégis úgy vert szét a horda.
Szóval ha azt nézzük igazuk van a lányoknak, mert ami rossz, az nem ők, hanem ez az egész. Éppen ezért jobban kéne vigyázniuk magukra.
"Egyáltalán miért az áldozatokat akarja meggyőzni, hiszen mindíg az elkövető a hibás. "
Mert az az áldozaton nem sokat segít, ha az elkövetőt UTÁNA jogerősen lecsukják, vagy akár agyonverik.
Ez nem jogi vita, hanem annak a TÉNYNEK a tudomásul vétele, hogy vannak közöttünk olyanok akik kevésbé civilizáltak mint az átlag és a rendszer nem szűrte ki őket, mivel bűnelkövetés ELŐTT senkit se lehet lecsukni.
Ha lányaim lennének ugyanazt tanácsolnám nekik, mint a videó:
ELŐZD MEG a bajt felelős viselkedéssel, öltözködéssel, ne részegedj le olyanokkal akiket nem ismersz, meg haonlók.
Lehet hogy vannak akik úgy küldik buliba szombat este a lányaikat, hogy "valósítsd meg" önmagad, rakd ki a melled, incselkedj vadidegen részegekkel, és idd magad ájulásig !
Ha majd jól megerőszakolnak, az úgyis az elkövető bűne lesz !
Tudom, vannak olyanok, akik lódenkabátos öregasszonyokat is letámadnak... Ezt nem lehet elkerülni, mint ahogy az alkalmi rablótámadást sem...
Ha valakit éjfélkor leütnek és kirabolnak, az nem az ő hibája... De szerintem jogos azt tanácsolni, hogy aki teheti, éjszaka ne mászkáljon egyedül veszélyes környékeken.
És egy ilyen tanácsból senki nem következtet arra, hogy az áldozatot kell hibáztatni.
Jobb elkerülni a bajt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!