Kovácsrozi kérdése:
Nektek mi jut először eszetekbe arról, hogy LMP? (Lehet Más a politika) Nekem az antikorrupció, fiatalosság, alternatíva.
Figyelt kérdés
2014. nov. 29. 18:09
1/24 anonim válasza:
Környezettudatosság , zöldpolitika.
2/24 anonim válasza:
5%-ot szerzett a választásokon.
3/24 anonim válasza:
Környezetvédelem, zöld alma, nyugalom, buddhizmus.
4/24 anonim válasza:
Nekem a klasszikus baloldaliság, környezetbarát megoldások előnybe részesítése, és lehetőség.
Főleg a lehetőség a legjellemzőbb. Sajnos a lakosság 90%-a még mindig mszpfidesz szinten van, és kisebb réteg a cigók miatt jobbikozik.
Egyik se megoldás. Az lmp viszont reményt adhat. Ha nem is annyira jók, de legalább nem rombolnak, az már nagyon jó sajnos.
5/24 anonim válasza:
nekem a belpesti libsik jutnak eszembe!
6/24 anonim válasza:
nekem az h nem lehet más a politika sajnos :(
pedig jó párt lenne csak ahhoz egy alternatív univerzumban kéne elindulniuk ahol a fő szavazóbázist nem a buta, valóvilágon élő prolik és nyuggerek teszik ki. továbbá azt jelenti nekem h a nép megérdemli a rossz politikusokat, mert demagógiára és színházra van szükségük.
8/24 anonim válasza:
Eleinte azt éreztem, hogy egy remény arra, hogy egyszer lesz egy normális alternatíva, amire érdemes szavazni, viszont már csak annyit érzek, hogy sikeresen beleolvadt a baloldalba, és cseppet sem más mint a többi párt, csak még annyira kiforrott tervük sincs :\
10/24 anonim válasza:
Miért kell lepontozni? Az nem dislike gomb. Ennél a kérdésnél nincs rossz válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!