Miért omlott össze a Független Kisgazdapárt?
Figyelt kérdés
2014. nov. 28. 19:47
2/7 anonim válasza:
Mert elkövettek egy akkora nagy butaságot, hogy koalíciót kötöttek a Fidesszel.
Ez gyakorlatilag megölte őket, a szavazóik is elpártoltak.
4/7 anonim válasza:
Torgyán belevitte a kisgazda pártot a Fideszes koalícióba, a fideszes aknamunka beindult, ezek hatására elhagyták az emberek a kisgazda pártot.
5/7 anonim válasza:
Szeritem azért, mert vezérközpontú volt, azok meg nem annyira örök tényezők, mint mondjuk az elvek, nézetek, és a valóban demokratikus pártélet.
6/7 anonim válasza:
A Fidesz olyan, mint a kisgömböc.
Bedarálta a kisgazdákat, a kereszténydemokratákat és az MDF-t is, de végül a Jobbik beleköpött a levesébe, mert nem tudott a jobboldalon egyeduralkodó lenni.
7/7 anonim válasza:
Hadd kérdezzem meg, hogy konkrétan hogyad darálta le a kisgazdákat a Fidesz? Akkoriban még gyerek voltam, így nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!