"Látjátok, ide fogunk jutni mint a magyarok, ha túl nagy bizalmat adunk egyes politikusoknak" Írták ezt egy román plakáton. Ezt miért kellett megérnem?
24 fős osztály számodra reprezentatív minta, ezt vetíted ki több millió emberre. Bravó.
Köszönjük, hogy bepillanthattunk a lázár jánosos "mindenki annyit ér, amennyi pénze van" életfilozófiádba.
Hiába a diploma, megmaradtál egy komplexusos ürgének, aki pénzzel igyekszik kompenzálni.
12/13
ugye Romániában mindenki ilyen sikeres fogorvos? 24/24 a sikerességi mutató
?
"megmaradtam ugyan az a román aki voltam."
Azt látom...
"csak én az Y lettem valaki, mármint hogy én értem el a legtöbbet."
Tudjuk, a szemedben csak a gazdag számít valakinek és a pénz a fő értékmérő eszköz.
Jézus Krisztusnak a ruháján kívül semmije nem volt. Se Audi, se luxusház, se plazmatévé.
"Könnyebb a tevének a tű fokán átmenni, hogynem a gazdagnak az Isten országába bejutni." (Máté 19, 24)
Én a szellemi nagyságot ezerszer többre becsülöm a vagyonnál. Buddha fejedelem volt, de inkább hátrahagyta a hatalmat, vagyonát és elmélkedett, vallást alapított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!