Melyik kiválóbb politikus, Orbán Viktor vagy Gyurcsány Ferenc?
"Mindkettőt többcikluson át választották újra az emberek"
Gyurcsány Ferenc csak egyszer lett megválasztva.
Egyiket sem nevezném kiválónak. Az, hogy őket többször is megválasztották, az nem a kiválóság jele, hanem a választók rossz döntése volt.
Az én szótáramban az a kiváló politikus, aki nem korrupt és aki nem osztja meg az országot, hanem a közös, jobb jövő érdekében olyan törvényeket hoz, ami mindenkinek jobbá teszi az életét, nem csak a haveroknak kedvez. Akit külföldön sem röhögnek ki a háta mögött, aki.......................................... ezer feltétele van a kiválóságnak.
Nem tudok Magyarországon élő, magyar kiváló politikus nevet mondani, sajnos.
Kiváló? Ennek a bigének a csípője és a popsija például kiváló:
Viszont Gyurcsányt és Orbánt én nem nevezném annak.
Orbánt már háromszor választották meg miniszterelnöknek, 25 éve ott van a köztudatban. Sok rosszat lehet rá mondani, de jól menedzseli magát, jó politikus.
Gyurcsány szerintem nem igazán jó politikus, ő viszont az üzleti életben nagyon sikeres, elég komoly cégei voltak/vannak.
Mi az hogy kiváló ???
Inkább melyik a kevésbé szarabb és fostosabb, így lenne helyes a kérdés.
Gyurcsány nem tudta egyszemélyben irányítani a pártját, ahogyan Orbán tudja! Még a párttársai sem álltak melléje minden esetben. Orbán mellet viszont ott állnak. Aki nem, az elment a pártájából.
Ha az a jó politikus, aki jobban tudja aktivizálni a híveit, jobban tudja hazugságokkal befolyásolni a szavazókat, jobban tudja szemrebbenés nélkül megváltoztatni a korábbi véleményét, ami tegnap rossz volt, az ma már jó, akkor Orbán toronymagasan előzi Gyurcsányt.
A TV- vitában viszont Gyurcsány söpörte Orbánt az asztal alá. Ezért nem áll ki vitázni azóta sem az ellenfeleivel.
Egyformán kiválóak!
Gyurcsány megmondta, hogy elqurtuk, nem kicsit, hanem nagyon! És hogy dübörög a magyar gazdaság.
Orbán meg mondta, ne azt figyeljék, amit mondok, hanem azt amit teszek! És hogy Magyarország jobban teljesít!
Én nem látok kettőjük között semmi különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!