Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van aki köztetek Jobbikos, és...

Van aki köztetek Jobbikos, és még az Európai Uniót is támogatja?

Figyelt kérdés
Én a jobbikos vagyok,de az uniót is támogatom.......

2014. nov. 21. 22:10
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Úgy hogy mindkettőben találok jót,ennyi! :D
2014. nov. 21. 23:02
 12/25 anonim ***** válasza:
16%
Akkor én meg vegetáriánus vagyok, de kedvencem a pacalpörkölt és havonta eszek is. :D
2014. nov. 21. 23:07
 13/25 A kérdező kommentje:
Ne keverd a szezont a fazonnal,tudod a politika és a gasztronómia között óriási különbség van! :) :D
2014. nov. 21. 23:08
 14/25 A kérdező kommentje:
De mondjuk azért kételkedtem ezekben amúgy amiket írtál.....
2014. nov. 21. 23:17
 15/25 anonim ***** válasza:
24%

Jó, akkor jobbikos vagyok, de támogatom, hogy minden faluba épüljön egy zsinagóga.

Ha ragaszkodsz a politikai hasonlathoz. :D

2014. nov. 21. 23:19
 16/25 A kérdező kommentje:
:D xD Te!!!!!
2014. nov. 21. 23:34
 17/25 anonim ***** válasza:
4es, az allitasaid tulnyomo resze nem igaz, ill. feligazsag.
2014. nov. 21. 23:36
 18/25 EagleHUN ***** válasza:
17-es kifejtenéd pontosan mely állítások a sok közül és miért?
2014. nov. 21. 23:55
 19/25 EagleHUN ***** válasza:

7-es írta:

"El sem tudjátok képzelni, hogy az eu mennyi pénzt adott már nekünk."

És azt tudod hogy éves díjat kell fizetnünk, ami az első néhány évben volt kevesebb mint amit vissza kapunk. Mostanában meg már közel annyi vagy több is. Szóval a saját pénzünket kapjuk vissza hosszútávon mindenképpen, csak közben megmondják mire költhetjük!

Illetve azt is tudod ugye hogy uniós nyomásra mennyi gyárat kellett bezárni? És ebből mennyi kár keletkezett pl export kiesés? És a rengeteg munkanélküli mennyibe is került az országnak emiatt valójában?

"Csak ugye a poltikusok folyton elherdálják ellopják.,"

Igen részben. De nem ez a legnagyobb baj. Hanem az hogy olyasmire használják föl, (pont azért hogy könnyebben tudjanak belőle maguknak részt szakítani) amikből később sem lesz az országnak szinte semmi haszna. Pl egy szép főtértől nem fog jobban menni az országnak.

És bár az autópályák már inkább hasznosak ilyen szempontból, még ennél is sokkal hasznosabban lehetne befektetnünk ezeket a pénzeket.

"úgyhogy aki eu ellenes az tulajdonképpen hazaáruló is egyben, mert nem az ország érdekeit nézi."

Aha szerintem meg az előbb kifejtett tolvaj politikusok az igazi hazaárulók, mert ha nem így csinálnák (csinálták volna, ui már késő bánat) akkor talán mi Jobbikosok is másképpen állnánk az EU hoz.

Én őszintén megmondom az ilyen politikus hazaárulóknak a hagyományos módszert ajánlom: Kötél, golyó ebben a sorrendben.

"Az ország érdeke, hogy az eu-ban legyen. Bár fordítva már nem igaz. Lassan az unió is rájön hála a politikus majmoknak."

Már nem, mert ha nem hagyjuk magunkat kifosztani a multik által, vagy ha a mi gazdasági érdekeink más irányba mutatnak, akkor balhé van. És előbb utóbb kitesznek minket. Ha meg hagyjuk magunkat akkor azért és abba megyünk tönkre. A két rossz közül melyik a rosszabb?

Mondok 1 példát:

A volt Német kancellár, megcsinálta az északi áramlat nevű gázvezetéket, mert Németország érdekei azt kívánták hogy ne függjenek Ukrajnán és rajtunk keresztül való gáztovábbítástól.

Aztán ugyanez az ember beült a Gazprom Orosz óriáscég bizottsági székébe és ma is ott ül. Senki egy árva kukkot nem szólt.

Most hogy balhé van Ukrajnában, rájön a Magyar kormányzat hogy mégiscsak érdekünkben állna nekünk is hasonlót csinálni Déli áramlat néven.

Erre föl mindenki hurrog, hogy ezt nekünk nem szabad, micsoda Oroszbarát ország vagyunk stb...

Akkor hogy is van ez?

Persze Amerika akar nekünk a Horváth -ország -beli tengeri gázátfejtőn keresztül cseppfolyósított földgázt szállítani jó drágán. Ennek az árát ti is meg fogjátok fizetni kedves EU pártiak! Kőkeményen érezni fogjátok a gáz és energiaszámláitokon!

Tényleg ez kell nekünk?

2014. nov. 22. 00:17
 20/25 anonim ***** válasza:

"Mostanában meg már közel annyi vagy több is. Szóval a saját pénzünket kapjuk vissza hosszútávon mindenképpen, csak közben megmondják mire költhetjük! "

Nem igaz.

"uniós nyomásra mennyi gyárat kellett bezárni? "

Egy ilyen gyarrol sem tudok.

" nem hagyjuk magunkat kifosztani a multik által"

Semmilyen multik nem fosztanak ki bennunket, sot inkabb ellenkezoleg.

"Akkor hogy is van ez? "

Fogalmad sincs mi a baja az EUnak a deli aramlattal, ugye?

2014. nov. 22. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!