Mit szóltok ahhoz fiatalok, hogy a következő internet adóval kapcsolatos mondat egy Jobbikos jelölt szájából hangzot el?
Én azt szólom, hogy butaság volt a részéről ha valóban mondott ilyet. Mert azt jelenti, hogy nem értette meg, hogy miért tüntettek ellene.
Nekem pl telik 100 ezres telefonra, és nem is lennék kiakadva havi 700 Ft+ teher miatt. Azt is tudom, hogy az adókat be kell szedni, viszont az internetadót nem lehet erkölcsileg védeni (egy alkoholtermék + adóztatását igen, még akkor is ha az nekem fájna).
Ha az internetet adóztatjuk, akkor áttételesen az információáramlást adóztatjuk, és mindent, ami az ezzel együtt jár: az egymás közti kommunikációt és a tanulást. Ez pedig a képességeinket és a versenyképességünket csökkenti. Úgy érzem ez túl nagy ár a cserébe bejövő adóból.
Én nem akarok egy lúzerországban élni, ahol megsarcolnak ha nyelvet akarok tanulni (azi interneten), ha neten akarom beadni az adóbevallásom, ha interneten keresek állást, ha webshopot üzemeltetek vagy webshopon szeretnék vásárolni, ha külföldiek számára számítógépes munkát akarok végezni.
Mert ezt jelenti az internetadó. Sarc azért, hogy ne lehessünk sikeresek.
25.... te milyen többről beszélsz?!?!
Annyi szavazót vesztenek az ilyen dolgaikkal, amennyit nyernek...Ezért nem tudtak 4 év alatt érdemben 150 ezer szavazónál többet gyűjteni...Baromi távol állnak egy választás megnyerésétől...és így soha nem is fognak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!