Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz fiatalok,...

Mit szóltok ahhoz fiatalok, hogy a következő internet adóval kapcsolatos mondat egy Jobbikos jelölt szájából hangzot el?

Figyelt kérdés
“Százezer forintos okostelefonokkal hétszáz forint miatt tüntetnek mostanában a rózsadombi srácok”

2014. nov. 21. 10:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Én azt szólom, hogy butaság volt a részéről ha valóban mondott ilyet. Mert azt jelenti, hogy nem értette meg, hogy miért tüntettek ellene.

Nekem pl telik 100 ezres telefonra, és nem is lennék kiakadva havi 700 Ft+ teher miatt. Azt is tudom, hogy az adókat be kell szedni, viszont az internetadót nem lehet erkölcsileg védeni (egy alkoholtermék + adóztatását igen, még akkor is ha az nekem fájna).

Ha az internetet adóztatjuk, akkor áttételesen az információáramlást adóztatjuk, és mindent, ami az ezzel együtt jár: az egymás közti kommunikációt és a tanulást. Ez pedig a képességeinket és a versenyképességünket csökkenti. Úgy érzem ez túl nagy ár a cserébe bejövő adóból.

Én nem akarok egy lúzerországban élni, ahol megsarcolnak ha nyelvet akarok tanulni (azi interneten), ha neten akarom beadni az adóbevallásom, ha interneten keresek állást, ha webshopot üzemeltetek vagy webshopon szeretnék vásárolni, ha külföldiek számára számítógépes munkát akarok végezni.

Mert ezt jelenti az internetadó. Sarc azért, hogy ne lehessünk sikeresek.

2014. nov. 21. 20:21
 22/32 anonim ***** válasza:
11%
#17-es vagyok. ezt valszeg azért mondta ment nagyrészt baloldaliak voltak ott,nem ártott volna a föld ügyben is tüntetni, és a többi adó miatt kimenni az utcára, a legnagyobb zászlókon vagy EU volt vagy che-guevara .. [link] egyébként részben igaza volt.
2014. nov. 21. 23:24
 23/32 anonim ***** válasza:
9%
ja és ez nem civil tüntetés volt h hopp tüntessünk hanem volt ebben háttérszervezés...(#17)
2014. nov. 21. 23:30
 24/32 A kérdező kommentje:
oké, magyarázzátok a jobbik bizonyítványát...szerintem egyértelmű. full egy követ fújnak már a fidesszel és a médiaszabadság, információáramlás korlátozását ezzel a mondattal ugyanúgy támogatják. én többet nem szavazak rájuk ezek után az tuti.... azt várhatják...
2014. nov. 22. 10:19
 25/32 anonim ***** válasza:
sebaj, eggyel kevesebb sokkal többel több. Gondolom akkor valami nemzetellenes pártra szavazol!:) vagy jó ez így neked és senkire.. te tudod.
2014. nov. 22. 20:54
 26/32 anonim ***** válasza:
egyetlen mondatért? sokkal többet hallhattál volna a többi párttól akik durvábbakat is mondtak.. de amúgy tudod h volt olyan tüntetés ahol többség Jobbikos volt?(Szeged pl.)
2014. nov. 22. 20:55
 27/32 A kérdező kommentje:

25.... te milyen többről beszélsz?!?!

Annyi szavazót vesztenek az ilyen dolgaikkal, amennyit nyernek...Ezért nem tudtak 4 év alatt érdemben 150 ezer szavazónál többet gyűjteni...Baromi távol állnak egy választás megnyerésétől...és így soha nem is fognak...

2014. nov. 23. 15:56
 28/32 A kérdező kommentje:
2010-ben és 2014-ben is rájuk szavaztam, de egyértelműen a fidesz s@@@gny@lói lettek....úgyhogy innentől elhatárolódom....és a két haverom is ugyanezt mondta, aki ott ült az újpesti bemutatón...Azt hiszed mások nem veszik észre mit csinál a jobbik?!?!
2014. nov. 23. 15:58
 29/32 anonim ***** válasza:
11%
Istenem... a Jobbik ELLENZÉK. nem a kormánnyal van,ellene. Lehet h vannak néhány közös megállapításuk, de nincsenek együtt nem is lesznek és semmilyen koalíciós pártot nem alakítanak.( a jobbik is ellenzi a netadót, de nyilván nem támogatják ezeket a ballibis tüntetéseket vszeg ezért mondta..) Térj észhez.
2014. nov. 23. 17:00
 30/32 A kérdező kommentje:
utolsó, látom te nagyon h@lye vagy...hogy ezek után is bedőlsz ennek a csürhe, radikalizmust elveszítő, fidesz s@@ggnyaló pártnak
2014. nov. 24. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!