Mit szóltok ahhoz fiatalok, hogy a következő internet adóval kapcsolatos mondat egy Jobbikos jelölt szájából hangzot el?
Mit szólnánk? Tüntettek ezek már 300 forintos vizitdíj miatt is...
Tudod, minden csak nézőpont kérdése. Mindig az a "gonosz", aki ellenünk tüntet. :-)
Pörzse úrnak nagyon igaza van!!!
Ezek a maji fijatalok csak a pénszt viszik el de dolgozni már nem akarnak mint mi annakidején!!!
Szégyeljék magukat azok a köjkök!!!!
Bocs én le vagyok maradva most a jobbik fidesz párti lett?
De a kérdésre válaszolva annyiból igaza van akárki is mondta,ha okos telefont tud venni az illető akkor ne legyen fönnakadva 700 ft-on.Én ugyan fönnakadok rajta de nem is telik százezres okos telefonra.
Na persze, a rózsadombiak tüntetnek 700Ft miatt...
Ekkora síkhülyét...
# 4/4 Időpont ma 11:09
Azt ugye tudod, hogy okostelefont már 20 000 forintért is tudsz venni? Újonnan, szolgáltatótól, feltöltőkártyásan...
"most a jobbik fidesz párti lett? "
Tényleg le vagy maradva, mert már egy jó ideje igennel szavaznak majd minden törvényjavaslatukra.
Mit szólnánk? Ami 2006-ban még egy hazafias formáció volt, mostanra ugyanúgy idegen érdekek mentén politizáló, populista párttá degradálódott.
Kényelmesek azok a képviselői székek, na!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!