Miért lázongtak sokan a net-adó hallatán?
Amikor a kenyér 300.- lett,
a benzin meg 400.-, akkor miért nem mentek az emberek tűntetni?
Vajon tényleg fontosabb pl: premier filmek ingyenes/olcsóbb letöltése meg a facebook,
mint a létfenntartás???
"Buliból!
És vidékről jöttünk fel a tűntetésre, mert most állítólag lehet rendőrt verni!"
Gondolom ezt a HírTV megkérdezettjei közül mondta egy tüntető...
# 8/11 Időpont ma 10:54
Azt remélem tudod, hogy '56ban és "48-ban is először az értelmiség vonult ki az utcára...
"Azt remélem tudod, hogy '56ban és "48-ban is először az értelmiség vonult ki az utcára.."
Dehogy is, az úgy volt, hogy Szent Mihály Arkangyal akkor is lereptette Orbán Viktor Miniszter Elnök Urat a Mennyek Országából, hogy feltüzelje Petőfiéket a Pilvax kávéházban és a Pesti Srácokat '56-ban.
Ez az Orbán Úr már csak ilyen, hogy mindig és mindenhol megjelenik nekünk a történelem folyamán, amikor szüksége van rá a Magyar Nemzetnek.
# 15/15 Időpont ma 11:19
Értem. Tehát egyik forradalom se a ruszkik "behívása" miatt bukott el, hanem viki miatt? Hogy erre eddig nem gondoltam :-(
miért mondják sokan, hogy 80%-ban fiatalok voltak? én is ott voltam, és egyáltalán nem volt így.. rengeteg idős, középkorú ember volt, elég sokan jöttek középkorúak a gyerekeikkel stb. miért állítják be mindig úgy, hogy a fiatalok mentek ki??
szemmel láthatóan tele van a tüntető tömeg 40-nél idősebb emberekkel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!