Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan tovább Magyarország?...

Hogyan tovább Magyarország? Ki lehet a Fidesz után majdan a kormányzóképes erő?

Figyelt kérdés
2014. nov. 17. 20:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Édes jó Istenem!

Megszabadíthatnál végre ettől a sok jobbos-balos nyakkendős csavargótól és küldenél középről VALAKIT!!!

Akiben talán hinni is lehetne?

De gyorsan! amíg meg nem döglünk!!!

2014. nov. 22. 20:24
 12/23 anonim ***** válasza:

Aztán amikor megjön az a VALAKI középről, akkor meg az lesz a 'fos' akit köpködni fog az ország.

Elkezdi magát megszedni stb. . .

Szóval tök mindegy!

2014. nov. 22. 22:54
 13/23 anonim válasza:

Aki megtudja vezetni a sok birkát! :)

Azaz bárki lehet! :)

2014. nov. 23. 13:02
 14/23 anonim ***** válasza:

Sajnos a magyar nép nagyon buta és befolyásolható. Ha a JOBBIK-ra szavaztak volna e maffiózók /Orbán, Gyurcsán, bajnai,.../ már börtönben lennének a lopott vagyon meg elkobozva !! A nép nem is ismeri a JOBBIK programját csak a mindenkori hatalom hazug híresztelései alapján gondolkodik !! Miért náci? Mert a bűnözőket rendre utasítaná, büntetné? Az hogy a cigányok teszik a mostani börtönlakók 80 %-át az mit jelent??

Remélem hogy a köv. választáson már /aki addig nem hal éhen/már okossan dönt és talán nem is tudják majd elcsalni a választási voksok erdményeit az ifi vagy szocik, mert érdekes környékemen /Ormánság/ 30-30-30 % voksot kaptak és a végén hogyan lett 2/3 az ifiknek a mostanin??

2014. nov. 23. 16:45
 15/23 anonim válasza:

Vannak már szimpatikus jelöltek, akikben több potenciál van, mint hogy megragadjanak a törpepártok körében. Ilyen például a 4K! (www.negyedikkoztarsasag.hu) is. Szerintem az életképes alternatívan mindenképpen rendszerkritikus lesz és az elmúlt 25 évvel fogja szembeállítani magát (aki nem így tesz, az csak az mszp-t mosadtja). Ezen túl pedig mindenképp széles réteget kell, hogy képvislejen és innen adódik a baloldali jellege. Illetve alulrólszerveződőnek kell lennie, másképp nem tud elegendő bizalmat kiváltani az emberekből, hiszen a többi esetben az történik, h egy elit csoport kialakít egy sajátérdekérvényesítésre létrehozott pártot, majd kinyítja az ajtókat, h lehet jönni statisztálkodni.

Ami az aktuális ellenzéket illeti, akkor onnan a PM-et élbőlelvetném, hiszen ezeknél bárki hitelesebb (minden korábbi ígéretükkel szembefordultak és végül ott pózoltak még Gyurcsánnyal is...). Az LMP pedig nem tudom, ragozzák a zöldpártiságukat, ami szerintem egy fontos és jó dolog, viszont a tankönyv szerint ezzel csak rétegpárt maradhatnak. Mindenesetre Schiffer azzal, h jobbra nyitott marad és esetleg egyre több jobboldali szavazót visz el, mindenképp szíveséget tesz a változásnak.

2014. nov. 23. 21:36
 16/23 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha nem a Fidesz győzne legközelebb, akkor vége lenne az országnak! Akkor megint eladósítanák az országot.Mennyi energiájába került OV-nak, hogy ne vegye fel az IMF-hitelt! Támadták is mindenhonnan!

Vagy: ha nem ők nyernének,hanem mondjuk a baloldal vagy a liberálisok, akkor egyből megszüntetnék azt a törvényt, hogy csak az kaphat gyermekgondozásit, aki iskolába járatja a gyerekeit, és szülnék nyakra-főre a gyerekeket, nem dolgoznának, csak otthon malmoznának. Mert csak tanulással lehet előbbre jutni.

És munkával. Akinek nincs még 8 általánosa sem, az legalább közhasznú munkán lehet, és nem a többiek nyakán élősködik. Ez is megszűnne. Még a cigányok szerint is sokkal jobb a közmunka,mintha csak otthon unatkoznának.

Vagy nekem például nagyon tetszik, hogy újból kinyithattak a kis posták, a kis falvaknak újból lett vonatközlekedése, újból járhatnak a kisfalvakban a gyerekek a saját kisiskolájukba. Onnan is el lehet jutni bárhova, sőt! Gárdonyi is eljutott, Petőfi is, Arany is! - Én ezeket az eredményeket féltem, ezt a gondolkodási módot,ami nem jellemző sem a baloldalra,sem a liberálisokra. Legfeljebb ha a Jobbik győzne...

2014. nov. 24. 15:20
 17/23 A kérdező kommentje:

Nagyon elkerülhetetlenné kezd válni egy nagykoalíció,ahol nagyon is tudják egymást ellenőrizni a pártok.

A létező legrosszabb a túlhatalom,amit most látunk.

2014. nov. 24. 23:19
 18/23 anonim ***** válasza:
Dilósok vagyunk magyarok a Turáni átok tehet erről is. Ez a sórs ! A karma
2014. nov. 24. 23:28
 19/23 prei válasza:
A politikai hatalom korlátozása, a politikusok választhatósági idejének korlátozása elkerülhetetlen.Demokrácíát akarunk, és ehhez nincs szükség arra hogy önjelölt "igazmondók" az életük végéig a nyakunkon üljenek.Parlament 16 év, miniszterelnök max 2x, max 8 év, polgármester 2x, max 8 év.És nehogy azt mondja valaki hogy ezt Puzsér mondta, mert tőlem lopta és ezt bizonyítani is tudom hogy lenyúlta az ötletem amit jóval előtte fórumokon felvetettem..
2014. dec. 10. 16:28
 20/23 anonim ***** válasza:
Jobbik
2014. dec. 10. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!