Ti is látjátok, hogy a mostanában zajló tüntetések egy amerikai felforgató hadművelet célját szolgálják, és egyáltalán nem arról szólnak, a magyaroknak jobb élete legyen?
Valóban!
Amerikai és egyéb...külföldről is támogatott ellenzéki hadviselelés, ami nem felel meg a "játékszabályoknak"
A "nemzetközi nagytőke", ha úgy tetszik a "háttérhatalom", a "pénzhatalmi világ"elit"" keveri a x@rt.
Véletlenül sok köztük a xidó származású.
De az, aki ezeket a (államokat, kormányokat, parlamenteket, embereket) saját állampolgáraként így átveri, az HAZAÁRULÓ!
A törvény pedig rendelkezik!
Nos. Igazából nekem tök mindegy, hogy ti mit gondoltok és ha akartok menni tüntetni, menjetek nyugodtan, engem nem zavar.
Én csak annyit kérek tőletek, hogy ne hagyjátok, hogy a Feri és a csürhéje a nyakatokra üljön. Se most, se ha le lett váltva a Fidesz kormány. Nem akarom, hogy a mi nyakunkra is egy még nagyobb hazaáruló banda üljön, mint amekkora most van, köszi.
Itt nem szittya magyarkodásról van szó, hanem a saját érdekünk előtérbe helyezéséről. Jó nekünk, ha rosszban vagyunk az oroszokkal? Egyértelműen nem. Jó nekünk, ha rosszban vagyunk az amcsikkal és az EU-val? Egyértelműen nem. Akkor tessék, itt az út amit választani kell... Mindkét oldallal jóban kell lenni. Lehetetlen? A nagy fas zt, csak határozottnak kell lenni.
Gyurcsány Obamát akarja a miniszterelnöki székbe ültetni!
Ne hagyjuk ezt, holnap sztrájkoljunk, 18:00 órakor a Pentagon előt :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!