A fideszesek halálra akarják röhögtetni a világot (a CÖF fideszes, ez egyértelmű)?
1 hónapja ez a komédia megy, de ettől már halálra röhögöm magam...
Ez már paródia amit csinálnak. Goodfriend meg röhögőgörcsöt kap ennyi hülyétől....
rossz link az előzőben...
Milyen remek, hogy Lázárék és az ökotárs is Brüsszelhez fordulna...
# 6:
Ha jól értem az érvelésed Magyarországon nyomozóhatóságokat csak dísznek tartunk mert még konkrét ügyben sem tudnak vizsgálódni, ha az amerikaiak nem adnak nekik bizonyítékokat, részletes elemzéseket, esetleg még két csésze tejeskávét is. :)
" Elnöki Proklamáció 7750 azt jelenti, hogy a kitiltottak
országa nem jogállam, tehát nem lehet demokrácia sem!
(A kitiltás csak személyes ügy)
A Fidesz kormány csak a kitiltásról beszél, holott nem ez
a lényege az Elnöki Proklamáció 7750-nek. A kitiltáshoz
az a megállapított tény kell, hogy a korrupciót
kezdeményezőt az országában nem lehet bíróságra
vinni, nincs nyomozás, nincs feljelentés, nincs
jogorvoslat, vagy, ha van is valami, a kormány
befolyásolhatja a bíróságokat és az Alkotmány nem
nyújt védelmet. Elnöki Proklamáció 7750 csak a
Secretary of the State, (Külügyminiszter) John Kerry
aláírasával és az Elnök, Obama jóváhagyásával
alkalmazható. Természetesen ehhez a bizonyítékoknak
minden kétséget kizárónak kell lenni, amit a CIA és
egyéb szervezetek gondosan összegyűjtenek, sokszor
évek szorgos munkájával.
Tehát tény, hogy az illető ország nem jogállam az is
ebből ered, hogy nem lehet demokrácia. Az USA
kezdeményezte, hogy a Demokrata Államok
Szövetségéből (106 ország van, Varsó a székhely) zárják
ki Magyarországot. Ez kötelezné az EU-t, hogy tegyen
lépéseket, mivel egyik tagországa nem tartozik a
demokrata államok közé, márpedig a demokrácia az EU
tagság egyik követelménye.Az Elnöki Proklamáció 7750
nem ír elő sem vád beadvány kezdeményezését, sem
eljárás kérését az adott országban és kizárólag az USA
és a magánszemély viszonyát jelenti. A bizonyítékokat
csak a kitiltott személyeknek szabad megmutatni, de
nem kötelező, törvényeink tiltják, hogy azokat bárki
másnak feltárjuk. A kitiltás az E.P. használata esetén
végleges és nem fellebezhető. Azok, akik diplomata
útlevéllel, kormány megbízásával utaznak, azok a
kitiltás ellenére is beléphetnek, mint hivatalos közeg az
USA-ba. "
konkrét ügyben tudnak vizsgálódni, csak nincs semmilyen konkrét ügy csak a vidaildikózás...
---
"a norvég alapokat koordináló brüsszeli iroda jelezte az Ökotárs felé, hogy indokolatlanul magas azon pályázók elutasítása, amelyek egyébként magas pontszámot kapnak."
minek pofázol bele ha nem is ismered a témát? mert egy habzószájú gyűlölködő droid vagy?
"""a norvég alapokat koordináló brüsszeli iroda jelezte az Ökotárs felé, hogy indokolatlanul magas azon pályázók elutasítása, amelyek egyébként magas pontszámot kapnak."
minek pofázol bele ha nem is ismered a témát? mert egy habzószájú gyűlölködő droid vagy?""
Elnézést félreértettelek, azt hittem szerinted Brüsszel már régóta kifogásolja az Ökotárs hibáit, de nem csoda, hogy erről nem értesültem, hiszen ezt:
"azt is megállapította: a norvég alapokat koordináló brüsszeli iroda jelezte az "
A Kehi állítja, legalábbis a 2 nappal ezelőtti cikk szerint és mint állítottam, az ökotárs annyira fél Brüsszeltől, hogy ők is mentek Brüsszeli ügyintézésér:
" konkrét ügyben tudnak vizsgálódni, csak nincs semmilyen konkrét ügy csak a vidaildikózás... "
Tehát azt állítod, hogy a mindenkori (akár mszps, akár fideszes) magyar kormányban, NAV-nál nincs korrupció?
És mint mondtam, az Ökotárs esetében is előbb volt a vizsgálat és azután jöttek az "érdekességek" amiket állítanak, itt miért ne lehetne?
ez azért nem két napos hír... baromi régi csak hirtelen ezt találta meg a google a kulcsszavakra
nem tartok címjegyzéket, én ide csak hobbiból írok
"És mint mondtam, az Ökotárs esetében is előbb volt a vizsgálat és azután jöttek az "érdekességek" amiket állítanak, itt miért ne lehetne?"
Azért mert az Ökotárs egy cég. Viszont szerinted milyen vizsgálóbizottságot jogosíthatnánk fel rá, hogy az összes adótitokba belenézhessen? Mert kb a vidaildikózós találgatásokon kívül semmi nincs.
"és brüsszel meg leszarta a DK-t meg az Ökotársat..."
Annyira nem szarhatja le: "A bizottsági szóvivő ugyanakkor hozzáteszi: tudatában vannak annak, mi zajlik Magyarországon, és nyomon követik az eseményeket."
A forrás cikkedből idéztem.
Egyébként azt írtam, hogy az ökotárs annyira nem félne egy brüsszeli vizsgálattól, hogy ők kérték.
Ezzel, hogyan cáfoltad ezt meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!