Mi a véleményetek arról, hogy a kormány az RTL Klub reklámbevételének már az 50%-át akarja ellopni?
Az a 40% is elég durva volt, de most már a reklámbevételük felét kell betenniük az államkasszába. Azért ez eléggé abszurd dolog. Főleg hogy még a 27% ÁFÁT is fizetik a rendelők után. Ennyire nyilvánosan akarják kicsinálni az RTL-t?
ma 22:28
Neeee... azért azt mondani, hogy a fidesz mennyire népszerű vicc... 1,5-2 millió ember a nép? A többi se kapott többet, mert ők se jók. Viszont ez nem jelenti azt, hogy a fidesz jó. Azért a 43% a többséget jelenti? Akik nem mentek el szavazni azért nem mentek el mert nem volt olyan akire szavazhatnak, aki elég jó. Köztük a fidesz is. És a vicc, hogy a 43%==66%... És ebben bőven benne van a saját magukra formált választási rendszer.
Azért az emberek többségének rohadtul elege van a fideszből. A fidesz nagyon lejáratta magát az elmúlt években. Csak egyeseket meglehet annyival venni, hogy rezsicsökkentés.. Itt is ha valamit felhoznak akkor ez. Semmi más. Egy választások előtti rezsicsökkentés és kész. Sokaknak eddig tart az eszük. ÉS máris megvannak a szavazatok. Ha bárkit megkérdeztem mit tettek ez volt az első szavuk. HA ezen kívül mást akartak még ők sértődtek meg, hogy ez nem volt elég? Hát ja mást nem tudtak mondani. Talán van aki bepróbálkozott, hogy hát az államadósság csökkent... ja aztán vérben forgó szemekkel néztek, hogy ha azt mondtam, hogy majdnem 5000 milliárddal nőtt.(és tényleg volt ilyen) ÉS ehhez a nem kell sokat tenni. 1 törvényt hozni és kész. Semmi olyan, hogy gazdaságot kell élénkíteni vagy kívánatossá tenni kisbefektetőknek az országot. Még pénzbe se került az államnak. Nem hiszem, hogy volt más aki ennyivel letudta volna, ilyen olcsón. és hát eléggé látszott a dolgon, hogy ez a kampány. AZ elmúlt 1 évben erre épült minden, plakátok, tv hirdetése. Még a közös képviselőket is megbüntetik ha nem rakják ki. A lényeg, hogy mindenki folyamosan haljon róla. HA őket az érdekelte volna, hogy jobb legyen az embereknek akkor bevezetik és kész. És nem az, hogy 1 éven keresztül ezt keljen minden nap többször hallgatni. Érdekes.. az áfa emelést, az adók bevezetését, stb nem reklámozták így. Egy ideig ment az új munkahelyek szlogen is de gyorsan leáltak mikor rájöttek, hogy azért nem mindenki ennyire hülye, hogy bevegye. Azért azt még a fideszesek is tudják csak már, hogy az egész kb a közmunka miatt van. AZtán erről le is szálltak. Meg mikor konkrét adatokat kértek tőlük, hogy közmunkán kívül mit is hoztak.
Tehát ami az elmúlt 4 évben ment az vicc volt. Többet loptak mint a szocik 8 év alatt. ÉS a vicc, hogy tök nyíltan. Aztán ha valaki felrótta nekik akkor azokat le ballibeztés és kész. És tényleg ez a vicc. Náluk ennyivel minden meg van oldva. Beállítani szemét hazugnak azt aki rosszat mond és sok fideszes ezt be is veszi. Áhhh persze ők ártatlanok. Hát ja... ahogy azt sokan álmodják.
"Azért a 43% a többséget jelenti? Akik nem mentek el szavazni azért nem mentek el mert nem volt olyan akire szavazhatnak, aki elég jó."
Igen az a többséget jelenti ez a demokrácia! Miért nem mentek el szavazni? Bárkire? A kétfarku kutya pártra vagy a munkáspártra vagy cigánypártra akárkire ?
De lehet elmenni és érvénytelen szavazatot leadni!! Ha lenne 30-40 % érvénytelen szavazat az megdöntené az egész rendszert, de jobb otthon ülni és inni a sört aztán 4 évig átkozódni megint hogy jajdeszemét ez a fidesz,háde ez mutyizik, de 4 évente 10 percre nem képes felemelni a valagát egy szavazásnyira. Pedig tudja az aki nem megy el ,hogy akkor a fidesz (akit elvileg utál) malmára hajtja a vizet! Ennyit erről, meg a százalékokról.
ma 22:42
NA látod akkor ez majd megveri az rtl-t... Csak, hogy az emberek nem annyira ugrálnak már a komolyzenéért. Én magam szeretem, de sok embert ismerek egyetem és kollégium révén (és akár szakmunkás iskolásokat vagy szakközepeseket) és valahogy már nem nyerő náluk ennyire. EZ kb olyan mint a templom. A múlthéten pont egy öreg hölgy mondta, hogy milyen fura, hogy senki nem jár. Alig van fiatal, bezzeg régen mennyien voltak. Igen mert változnak a korok. Jobban érdekli az embereket a mai punk, rock stb.
AMúgy meg a köztévét hagyjuk. Ami lenyúlás ott megy az azért vicc. Volt olyan műsor amiben csak beszélgettek és adásonként elment 80 millió.
Persze a kormány nagyon megemelte a támogatásukat 72 milliárdra. Vagy lehet azóta többre. És azóta minőségibb lett? Nem... sőt még jobban pártközpontú. Korábban nem volt ennyire egyoldalú. Persze akkor is az adott hatalomhoz húzott, de ami az elmúlt 4 évben ment ott...
De összességében a fideszről nem szeretek vitázni. MA is vitáztam fideszessel, de mikor felhoztam a negatívot inkább csak elfordult és nem is érdekelte. És ezért nem szeretek vitatkozni. Mert a legtöbbje ezt csinálja. Róluk rosszat mondani nem szabad. És ezért hagyom abba hamar a vitákat, mert rájövök, hogy van aki teljesen elvakult és bízik bennük teljes szívvel. És olyan, hogy negatív olyan nincs. És itt is ezt érzem.
A fidesz már kimutatta a foga fehérjét eléggé. A képmutatás nagymesterei. Ezt a címet bőven kiérdemelték. Az hogy ellenzékben mindenke az ellentétét mondták amit most művelnek. ÉS a vicc, hogy kimagyarázzák. És sokaknak ez elég. AZ, hogy mit mondtak az nem fontos. Igazából a fidesznél a központosítás beválik. Ezért nem szeretnek nyilatkozni a képviselők se mert kiderül, hogy ők nem is értenek rengeteg dolgot amit megszavaznak, vagy akár olyat amit korábban állítottak. És mindent csak egy központi helyről adnak ki. Ugye korábban is történt, hogy egy napon 2 minisztérium egymásnak ellentétét állították. Ezt a fidesz nem kívánta kommentálni.
ma 22:56
Mert szerinted az, hogy a kormány elér 43%-ot, tehát nem is a többséget akkor az kétharmadot kell, hogy jelentsen.
Ebben, hol van az, hogy az emberek többségét képviselik? Ez azt jelenti, hogy ők akkor az választók kétharmadát képviselik. És van olyan képviselő aki tényleg ezt hiszi ez a röhej.
És erre a legszebb példa a fővárosi közgyűlés. Ott azért kellett változtatni, mert ha a régi rendszer maradt volna, akkor az ellenzék került volna többségbe. Mert a szavazatok többségét ők kapták volna meg. De, hogy megváltoztatták, ez a gond máris megszűnt. Mert a fidesz a áprilisi választás után rájött az eőviszonyokra és hirtelen nagyon fontosnak tartották a változtatást. Azonnal meg is szavazták. Milyen véletlen igaz? Pont olyanra tudták megváltoztatni ami nekik ad többséget. Ez nélkül az eredmények tudatába nem lennének még a főpolgármesterrel se többségbe. NA ennyit arról, hogy milyen tisztességesek. Ne akarja senki beállítani nekem azt, hogy a fidesz az. A szocikat se szerettem, de ezek egy szánalmasabb banda.
Az már csak egy másik vicc, hogy a többi párt kevesebb mandátumot szerzett mint arányában amennyi szavazatot.
Igazából én ezt be is fejezem mert úgy sose látom értelmét a vitának, hogy vannak akik vehemensen védik a fideszt és elfeledkeznek arról amit művelnek. de tudom... az a minőségi sajtó ami csak a szépet írja. hisz ők tökéletesek, nem lopnak, hazudnak, csalnak... Csak kár, hogy ezt látványosabban csinálják mint eddig bárki. Na én befejeztem.
És még egy utolsó dolog ehhez a zenei tehetségkutatóhoz... Értem én ezt a logikát. A punk, a rock, stb rossz. A klasszikus zene a jó... Értem én. Azok nem zenék, csak a komolyzene. Csak kár, hogy eltelt 100 év és ma már a zenei ipar nem ebben mozog. Ideje lenne lépést tartani. Fúúú de ez tényleg vicc. Egy megasztár rossz mert nem komolyzenét adnak. Respect...(fúú azért remélem nav elnök nem olvassa) Azt adják helyette amit a mai társadalom nagy többségben hallgat. Akkor a bikini, a beatles, jackson mind szar.
NA most már tényleg vége.
A választási matek nem egyenlő a rendes matekkal, de a lényeg hogy egyik párt sem tudta megközelíteni a fidesz eredményét, se darabra se százalékra.Fideszre 2.2 millió szavazott a második helyezett baloldali 5párti röhelyes összekapaszkodásra meg 1.2millió , egyértelmű vitathatatlan győzelem!
Ha lett volna elég szavazója bármely pártnak hogy átvegye a vezetést , a fidesz se tudna mit tenni. Az ország ezt a vezetést választotta, lehet reklamálni de majd újabb 3.5 év múlva tessék elfáradni az urnákhoz ha nem tetszik a rendszer.
"A nézettséget elvileg néhány 100 családhoz telepített készülékkel méregeti néhány kamu cégecske."
Plusz az a pár százezer IPTV előfizető, akiknek a set top box készülékei szorgalmasan küldik befele éppen melyik csatornát nézik.
"Rtl-t meg leginkább azok néznek akik egy egyszerű tetőantennával fogják a jelet,ami mérhetetlen, akinek 100+ csatornája van az nem azért rendeli meg jópénzért mert az ingyenes szennyadókat akarja lesni."
Nekünk műholdas tévé előfizetésem van 96 csatornával, mégis rendszeresen szoktuk nézni az RTL Klub-ot, ráadásul a HD változatát ( ha már egyszer előfizettünk HD csomagra ). Ezzel több ismerősünk is így van, és szerintem még sok másik ember is így van. Azért mert neked nem tetszik a műsoruk, és nem nézed azt nem jelenti azt hogy másnak se tetszik, és más se nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!