Tee is unod már a politikát?
A rossz politikát utálom. Amugy sok jó dologra képes lehetne a politika.
A korrupciót utálom.
Meg azt h a média elhallgat sok mindent, és azok napvilágra jutnak, mindig attól kell rettegni, miről nem tudunk még.
Az emberek többsége nem a politikát unja, hanem a pártokat.
Van is ere külön fogalom, hogy Pártundor, és egyre általánosabb, nem csak nálunk. :D
nagyon
ennek az országnak már tökmindegy
Nagyon. :(
Szegény Platón ha ezt látná... :s
Számomra elképzelhetetlen, hogy szűk 3 hónap múlva bárkire is képes lennék szavazni.
Igen én is unom.
Talán lehetne jobb is ,hogyha nem kellene egy pályázatot kenőpénzekkel megnyerni vagy kevésbé feltűnően tennék amit tesznek.
"Jaj, de unom a politikát!..." (igen, tudom, hogy megelőztek, de nekem is ez ugrott be elsőre)
Amúgy a politikát nem, csak az itteni kicsinyes játékokat. Mondtam is már a páromnak, hogy elmegyek politikusnak és jól megreformálom a dolgokat. Azt mondta, ezzel a hozzáállással soha nem szavaznak meg. Sajnos lehet, hogy igaza van :(
Lehet unni, utálni...de egy biztos a társadalmi normákat szabályozó jogszabályokat a politikusok alkotják. A jogszabályok pedig befolyásolják az élet minden pillanatát, adók, üzemanyagárak, büntetések, szociális ellátás, tulajdonjog.........Ha NEM tanuljuk meg ÉRVÉNYESÍTENI jogainkat, akkor csak BÁBUK leszünk amit KEDVÜKRE HASZNÁLHATNAK.......ez a mostani vezetés célja. A totális közönyben azt tehetnek amit csak akarnak......"MAJD MEGUNJÁK MAJD HAZAMENNEK!!!"......Bejött neki...lassan a nyílt utcán lelőhetnek bárkit és csak legyint a tömeg.....ÚGYSEM TEHETEK SEMMIT......HÁT ÍGY NEM IS!!
Aki nem akar bábu lenni, segíthet a társadalmi kontroll programban.. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!