Csőd szélén Magyarország?
Nektek mi a véleményetek?
Leginkább az érdekelne,ha egy ország becsődöl,akkor mi van a "gázon"kívül. Mit tesz az aktuális kormány?
innen vettem:
Baj van, az biztos! Mert az államnak is szüksége van pénzre meg a lakosságnak is.
Olyan nincs h nincs megoldás!
A lakosság kettészakadt gazdagokra, szegényekre. Most a gazdagokon a sor.
Én is utálom a világvége vizionálását, de 1.7 millio ember felől elárverezhetik a házát (a média persz 700ezer emberről beszél) nagyon közel állunk egy polgárháborúhoz! Uj erős vezetés kell.
Engem nem érdekel ha kimennek innen az összes nagytőke, ha ki kell lépni az eu-ból, ha elmenekülnek a liberálisok, de saját erőnkből újra kell építeni az országot! És az pedig önző emberekkel nem fog menni. Úgyhogy akinek kényelmetlen itt az huzzon el!
Tiszta országot szeretnék, olyan emberekkel, akiknek a közös dolgok fontosak(közellátás)
22:07
Hahaha!
Baloldali vagyok, de bárcsak Neked lenne igazad.
Szóval szerintetek a mostani állatotot nevezhetjük "RÁK"-nak is?
Jók amit eddig írtatok, várom még a véleményt(politika mentesen)!!!!THX
22:22
Hidd el én is tisztességes országot szeretnék,mint akárki más.
DE!
Szeretek itt élni!Teljesen megvagyok elégedve a munkámmal!Talán még a fizetésem egy részével is(mert mellékállásban is dolgozom),
1. Félek az itteni jövőtől(nyugdíj,egészségügyi ellátás stb)
2. Nem vagyok rasszista, de lassan már mi vagyunk a kissebség. Ha így alakul, szerintem vagy elvágják mindenkinek a torkát,vagy lehet kussolni,mert hívom a Tesókat. (Remélem Érted.)
3.Elegem van,hogy itt ,mindenki,mindenkit utál. És ha nem neki van igaza,akkor elverik. :(
Nincs rá esély a jelenlegi Magyarországon. Mondjuk ha a miniszterelnököt még mindig Gyurcsány Ferencnek hívnák, akkor nem zárnám ki, mert ő képes lenne a választás előtt nyugdíjakat emelni és adókat csökkenteni jó sok hitelfelvétellel. A jelenlegi makropályán azonban az ország nem halad államcsőd felé, az eladósodottság szintje idén már nem fog nőni, jövőre már várhatóan csökken. Az országnak sok devizatartaléka van, úgyhogy rövidtávú nemzetközi fizetési problémái sincsenek.
Államcsőd azokban az országokban lehetséges, ahol a kormány nem reagál a költségvetésnek a gazdasági visszaesés miatti fejreállására és nem hajlandó érdemi lépéseket tenni a csőd elhárítására. Ilyenek lehetnek pl. Lettország és Litvánia, ahol már eddig is óriási megszorítások voltak és nem biztos, hogy újabbakra is képesek, vagy Görögország, ahol a politikai helyzet miatt a kormányok nem mernek szembenézni a megoldandó feladatokkal. Magyarországon a csőd veszélye gyakorlatilag nullára csökkent, mióta Bajnai van kormányon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!