Vida Ildikó hogyan akart bizonyítékokat kérni, ha Goodfriend "mi járatban van itt? " kérdésére egyből tolmácsért kezdett rimánkodni?
"Szerinted hány olyan fidesz-szavazó van aki inkább a fidesznek hisz, mint a tényeknek? Hm?:-)"
Ez az első válasz. Szerinted ez a kérdésről szól? Én erre reagáltam.
# 11/12 Időpont ma 10:09
Ez a kérdésről szól, mivel én írtam már csak tudom. El kellett volna olvasni az előtte lévő mondatot is, de akkor itt egy gyengébbek kedvéért verzió:
A parlamentben kapásból történt egy felszólalás "Szemét amcsik, nem foglalkoztak ildivel" témában.
Szerinted hány olyan fidesz-szavazó van aki inkább ennek a fideszes felszólalásnak hisz, mint a tényeknek a találkozóval kapcsolat? Hm?:-)
# 15/15 Időpont ma 09:38
Na, most arról nem én tehetek, hogy egy egyszerű logikai kapcsolatot és ún. rejtett alany továbbvitelét nem találsz meg - jártasságod ellenére - két mondat között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!