Igen, mert a Jobbik rendet tenne, az LMP viszont nem engedné, hogy elszaladjon vele a ló...
2014. nov. 10. 21:54
3/12 anonim válasza:
Jobban mint a fidi-maszop és alteregóinak.
2014. nov. 10. 21:57
4/12 anonim válasza:
Nagyon jó kérdés!
sajnos az LMP-ből kivált Vágó Gábor igéretes politikus is, liberális pénzek és csőcslék aldozatává válni látszik!!?
2014. nov. 10. 22:00
5/12 anonim válasza:
Igen.
A két párt irányvonala nem is különbözik nagymértékben.
Mindkettő antiglobalista, támogatja a "zöldítést" , mindkettő EU kritikus.
Gazdaságpolitika terén is vannak hasonló elképzeléseik.
Szerintem működne a dolog.
2014. nov. 10. 22:00
6/12 anonim válasza:
Nekem mindegy csak tegyen átláthatóságot a politikában (pláne a pénzekkörül), és szankcionálja az ország vezetését. Szvsz a Jobbik inkább csak a húsosfazék köré szeretne ülni, ezek a szándékok távol állnak tőlük...
2014. nov. 10. 22:07
7/12 anonim válasza:
Alapvetően a hideg kiráz akármilyen liberális csoport láttán, de az LMP nem tartozik ezek közé.
Az elmúlt 4 évben bebizonyították hogy nem a magyarellenes SZDSZ irányvonalat követik, erre mondjuk ott van az Együtt-PM.
2014. nov. 10. 22:10
8/12 anonim válasza:
Az LMP, tulajdonképpen akkor változott (jó irányba), amikor kiszakadt belőlük a PM.
A PM-es csoport tényleg inkább balliberális, össze is állt a szintén balliberális Együtt-el.
Ők tényleg az SZDSZ ideológiáját tolják.
De, az LMP normális, nem olyan, mint ezek.
2014. nov. 10. 22:13
9/12 anonim válasza:
Furcsa lenne, mivel a klasszikus felosztás alapján mindkettő baloldali pártnak minősül ideológiailag. A Fidesz-MSZP felosztásnál azért szerintem is jobb lenne, bár én inkább a sokpártrendszer híve vagyok, szóval legyen ehelyett sok kis párt, akiknek mindig muszáj egymással szövetkezniük és kompromisszumos döntést kell hozniuk.
2014. nov. 10. 22:29
10/12 anonim válasza:
Egészen addig, amíg nagyjából egyenlő arányban oszlana meg a hatáskörük, ugyanis mindkettő ért valamihez, de egyik se mindenhez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!