Orbán nem szégyelli magát, hogy szembeszállt a szovjetekkel és most az oroszokhoz áll?
Pedig lehet, hogy még most is ellenük harcol titokban:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__6..
Orbán Viktor bekattant! szembefordult egykori önmagával, olyan téveszmék kerítették hatalmukba amik ellen minden civilizált ország harcol a civilizált világban.
Orbán egy politikai szélkakas mindig arra fordul amerre a saját érdekeit tudja érvényesíteni, jellemtelenül gerinctelenül elvtelenül.
"nem, me az orosz nemegyenlü a szovjettel"
Ja, és az oroszok mostani vezetője egy szovjetunió elleni forradalmár volt!
Ja bocs, nem. KGB-s ügynök volt....
Oroszország is ugyan úgy elszenvedője volt a kommunizmusnak. A Szovjetunió nem egyenlő Oroszországgal és a mai Oroszország sem egyenlő a Szovjetunióban volt Oroszországgal.
Aki követi az EP-ben, vagy csak az oroszoknál lévő helyzetet az tudja, hogy Putyin országa ma már egész más képet mutat. És ezerszer normálisabb, mint a nyugati államok.
Én is sokáig ódzkodtam az oroszoktól, mert a Szovjetunióval rossz tapasztalataink voltak és valahogy úgy lettünk nevelve, hogy a kettőt azonosítsuk vagy nem tudom. Aztán megvilágosodtam, hogy egész más a helyzet.
Tényleg nézz utána, megéri! // Persze ha hasonlóan gondolkozol, hogy Európai Egyesült Államok meg mit tudom én, akkor először másnak nézz utána. Például a magyar történelmet tudom ajánlani. Hagyaték sorozat, Varga Tibor és Hidán Csaba előadások. //
Nem tisztem védeni Orbán Viktort, nem is teszem. Szégyellhetné magát, de azt sok más dolog miatt is lehet. Csak ezt úgy gondoltam azért tisztázni kellene.
"Oroszország is ugyan úgy elszenvedője volt a kommunizmusnak"
Nem mondom én, hogy az oroszok kommunisták.
Csak azt, hogy a drágalátos vezetőjük(akinek Orbán most nyalizik) nem forradalmár volt, hanem inkább KGB-sként próbálta eltakarítani a lehetséges forradalmárokat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!