Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán nem szégyelli magát,...

Orbán nem szégyelli magát, hogy szembeszállt a szovjetekkel és most az oroszokhoz áll?

Figyelt kérdés
A cseberből vederbe tipikus esete. Olyan mintha Orbán a fejlődés ellen dolgozna.
2014. nov. 9. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Pedig lehet, hogy még most is ellenük harcol titokban:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__6..

2014. nov. 9. 20:08
 2/9 Erzsike1937 ***** válasza:
2014. nov. 9. 20:14
 3/9 A kérdező kommentje:
De okos ez a vénasszony.
2014. nov. 9. 20:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Szovjetek?

Azok léteznek még?

2014. nov. 9. 20:22
 5/9 anonim ***** válasza:
nem, me az orosz nemegyenlü a szovjettel
2014. nov. 9. 20:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Orbán Viktor bekattant! szembefordult egykori önmagával, olyan téveszmék kerítették hatalmukba amik ellen minden civilizált ország harcol a civilizált világban.

Orbán egy politikai szélkakas mindig arra fordul amerre a saját érdekeit tudja érvényesíteni, jellemtelenül gerinctelenül elvtelenül.

2014. nov. 9. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"nem, me az orosz nemegyenlü a szovjettel"

Ja, és az oroszok mostani vezetője egy szovjetunió elleni forradalmár volt!

Ja bocs, nem. KGB-s ügynök volt....

2014. nov. 9. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Oroszország is ugyan úgy elszenvedője volt a kommunizmusnak. A Szovjetunió nem egyenlő Oroszországgal és a mai Oroszország sem egyenlő a Szovjetunióban volt Oroszországgal.

Aki követi az EP-ben, vagy csak az oroszoknál lévő helyzetet az tudja, hogy Putyin országa ma már egész más képet mutat. És ezerszer normálisabb, mint a nyugati államok.

Én is sokáig ódzkodtam az oroszoktól, mert a Szovjetunióval rossz tapasztalataink voltak és valahogy úgy lettünk nevelve, hogy a kettőt azonosítsuk vagy nem tudom. Aztán megvilágosodtam, hogy egész más a helyzet.

Tényleg nézz utána, megéri! // Persze ha hasonlóan gondolkozol, hogy Európai Egyesült Államok meg mit tudom én, akkor először másnak nézz utána. Például a magyar történelmet tudom ajánlani. Hagyaték sorozat, Varga Tibor és Hidán Csaba előadások. //

Nem tisztem védeni Orbán Viktort, nem is teszem. Szégyellhetné magát, de azt sok más dolog miatt is lehet. Csak ezt úgy gondoltam azért tisztázni kellene.

2014. nov. 9. 21:03
 9/9 anonim ***** válasza:

"Oroszország is ugyan úgy elszenvedője volt a kommunizmusnak"

Nem mondom én, hogy az oroszok kommunisták.

Csak azt, hogy a drágalátos vezetőjük(akinek Orbán most nyalizik) nem forradalmár volt, hanem inkább KGB-sként próbálta eltakarítani a lehetséges forradalmárokat....

2014. nov. 9. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!