A Bokros féle MDF kire alapoz ezzel a programmal?
Figyelt kérdés
Megszorítás, tandíj, kötelező egészségügyi hozzájárulás stb.
Szavaz erre normális ember?
2010. jan. 27. 17:54
11/15 anonim válasza:
Még több megszorítás? Nyugaton lakom, ez állítólag gazdagabb vidék... egyedül az van nagyjából biztonságban, aki Ausztriában vagy más nyugati országban dolgozik. A szomszédunknál már kikötötték a villanyt, többeknek elvették a kocsiját, egyre több embernek még a házát is elárverezik a feje fölül! Egyre többen szorulnak közmunka végzésére, mivel nincs más, a gyerekeket meg vmiből fel kell nevelni. 6-7-8 éve még számos családot ismertem, akik évente lejártak a horvát vagy az olasz tengerpartra nyaralni... most még egy pár napos balatoni nyaralás is szűkösen jön ki, vagy semennyire. És még ezek után megszorításokat??? Kiküldeném ezt a Bokrost, jöjjön ide lakni, nézze meg az embereket. És a fent említett emberek közül egy sem cigány, egy sem munkakerülő. Az én családom még szerencsére nem ért ilyen szintre, de ha így folytatódnak a dolgok, nekünk is nagyon meg kell húznunk magunkat. A milliomosok meg csak örüljenek Bokrosnak, a nép meg hadd éhezzen pár éven belül.
12/15 anonim válasza:
Ami bokrosnak 1 % SZJA emelés vagy 5 % jövedéki adó az az embereknek 1 kiló kenyér vagy 1 pár cipő a gyereknek. Ha ezt nem érti meg egy politikus akkor alkalmatlan bármilyen közszereplésre. Vonuljon vissza az irodájába és gyártson nagyon jó elméleteket. Addig sem árt az embereknek.
13/15 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval! A megszorítások a gazdagoknak csak annyiba kerül, hogy nem Egyiptomba megy nyaralni, hanem mondjuk Olaszországba. Viszont az volt középosztálynak (ami sajnos elszegényedett), sokszor a napi betevőjét jelenti.
14/15 anonim válasza:
Ez érthető, a középosztály "megszűnte" az a válság utolsó és az államcsőd első jele. De szerintetek milyen más megoldás létezik? Hogyan lehet rövid távon pénzt szerezni az államnak, hogy tudja élénkíteni a gazdaságot? És nem mondjatok olyat, hogy bemutatunk az IMF-nek, mert az szerintem komolytalan hozzáállás..
15/15 anonim válasza:
Az MDF azokra az emberekre épít, akik ugyan buták és befolyásolhatók, de szeretnék magukat értelmiséginek érezni. Azokra az emberekre, akik elájulnak az olyan hívószavaktól, mint "józan", "racionális", "normális" stb. Azt hiszik, hogy ha az emdéefre szavaznak, attól ők majd ők is racionálisak és normálisak lesznek, nem úgy mint a többiek, akik nem józanak és nem racionálisak, mert nem szavaznak az emdéefre. A Tótawé-rajongó idiótákra alapoz az MDF.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!