Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kurucinfon mi ez az álszente...

A kurucinfon mi ez az álszenteskedés a palesztinok ügye miatt, amikor másik cikkben meg az iszlámot szidják?

Figyelt kérdés

[link]

Kiegészíteném azzal is, hogy állandóan kommunistáznak mindenkit, bezzeg Putyin volt KGB-ügynök az atyaúristen a számukra. Csak én veszem észre ezeket az óriási ellentmondásokat?

2014. nov. 8. 15:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

a kuruc infos álnácik (vagyis a libsik) folyaamtosan ellentmondásba keverednek 9nmagukkal!

én igazi keresztény vagyok, nem mint a kuruc! én egy muszlimot sem szeretek! csak ha otthon vannak! Európa keresztény! és az is kell maradjon!

ha az eu is nem fog visszakeresztényesedni, akkor elönti Európát a fekete és a muszlim terror!

Ezt akarja a Nemzeti Kormány is, de az eu liberálfasisztái nem hallgatnak rá!

2014. nov. 8. 16:13
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem, ez a hülyék természete. Mondjuk egy xarkeverő be tudja dönteni az egész boltot, nálunk egy ötvenhez közeledő vén ribi csinálja most... kíváncsi leszek, mi lesz belőle. Ha más nem az, hogy jól megtépem, és azzal a lendülettel fel is mondok. De előtte mindenkinek elmondom, miket mesélt róla a háta mögött, a mocskoszsidózástól a minekcsinálszgyereketilyengénekkelig.

Azzal együtt egyik sem követendő példa, jobb az ilyet nem elkezdeni. :)

2014. nov. 8. 16:16
 13/19 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező eddig az volt a baj hogy a kuruc "iszlám imádó" most meg az hogy szidja az iszlámot?
2014. nov. 8. 18:00
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
Hiaba pontoztatok le olyan szorgalmasan a 6-os szamu valaszolot, de igazat kell hogy adjak neki, eletemben talan harmadszor latogattam meg a kurucinfot, de ujbol csak sokkol, h milyen primitiv, demagog, minden nemu szinvonalat nelkulozo az egesz oldal tartalma, es hangvetele omfg.....de az oldal kozonsegenek ez a szint a szimpatikus, mert ok maguk sem rendelkeznek tul magas ertelmi kepessegekkel, kulturaval ....ugy hogy kar keresni a logikat, mert a cel, h foldubunk egy temat, utana meg lehessen frocsogni, es gyulolkodni, h levezessuk a frusztracionkat. Utoljara akkor figyeltem fol az oldalra, amikor Jorg Haidert vmi hoskent siratta, holott az magyarellenes is volt, pl. zavartak a Burgenlandi magyar helysegnevtablak stb. ...pedig azt hittem, h a KURUCok eppen az osztrak elnyomas ellen lazadtak fel hahaha :D
2014. nov. 8. 21:13
 15/19 anonim ***** válasza:
96%

14: Én nem pontoztam le, mert tiszteletben tartom a véleményét. De úgy jönni az értelemmel és logikával, hogy nem tudsz rendesen fogalmazni, az igencsak kínos szerintem.

Egyébként ha a többi híroldalon is lehoznának mindent ami történik ferdítések nélkül, akkor nem kéne kurucot olvasni, hanem elég lenne csak azt az egyet. De így arra vagyunk kárhoztatva, hogy naponta vagy 10 oldalt végigvizslassunk, ha a valóságot akarjuk tudni... és a 10 oldal között bizony ott van a kuckuruc.

2014. nov. 8. 21:24
 16/19 anonim ***** válasza:

Rendben, nem te pontoztad le, ertem.

Viszont ugy kritizalni valaki fogalmazasat, hogy a sajat is igencsak hianyos, az meg kinosabb ;)

2014. nov. 8. 21:40
 17/19 anonim ***** válasza:
33%

"Kérdező eddig az volt a baj hogy a kuruc "iszlám imádó" most meg az hogy szidja az iszlámot?"

Igen. Ez a baj. Hogy mindig mást mondanak, mindig azt amit a hallgató hallani szeretne. A kedvenc Vona-szólásom (most nem keresem ki hogy idézzem),a választások előtt mondta, hogy nem szívesen mennek bele a részletekbe, mert a szavazótáboruk nagy része ugyanazokról a dolgokról homlokegyenest mást hisz. Ezt azt jelenti hogy mindenkinek lyukat beszéltek a hasába, de nehogy szembesítsék őket, két totál ellentétes nyilatkozatukkal. Ilyen az oroszokhoz való hozzáállásuk, vagy az iszlámhoz.

2014. nov. 8. 22:24
 18/19 anonim ***** válasza:
16: Az enyémmel szerintem semmi baj nem volt. ;)
2014. nov. 8. 22:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Egyszerű olyanok mint amikor a gyereknek dac korszaka van, csak ok mindig a mainstreammel dacolnak, ha a nyugat nem kedveli az iszlámot akkor ők mar csak azert is szeretni foglyák, ha a nyugat szereti a bevándorlókat, akkor ők mar csak a tért is ellenük lesznek, es ugyan ez van Putyinnal is, hogy sokáig csak egy véresszájú kommunista volt, most meg maga a megmentő. Azzal hogy mindig azt szidják akihez epp tartozunk (jelenleg a nyugatot) ezzel be lehet mesélni a proliknak, hogy nem az ő hibája, hogy funkcionális analfabéta, hanem Izraelé, aki a mi titkos édesviz készletunket akarja.......
2014. nov. 9. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!