A kurucinfon mi ez az álszenteskedés a palesztinok ügye miatt, amikor másik cikkben meg az iszlámot szidják?
Kiegészíteném azzal is, hogy állandóan kommunistáznak mindenkit, bezzeg Putyin volt KGB-ügynök az atyaúristen a számukra. Csak én veszem észre ezeket az óriási ellentmondásokat?
Mert úgy gondolják hogy a palesztinok áldozata a népirtásnak, mondjuk az Iszlám Állam meg elkövetője a népirtásnak.
Ui: Tudom, hogy érzelmi alapon szokás pontozni a politika rovatban. Szóval most nem a saját véleményemet írtam le, hanem a kurucinfó álláspontját, ami a kérdés volt...
Mivel náci oldal ezért mindegy csak a zsidók ellen beszéljenek.
A Putyin istenítés meg azért megy,mert mini-Hitler,és tudjuk jól hogy a kuruc.infosok főistene Hitler.
Vannak ellentmondások, de ezekre is megvan a magyarázat.
A palesztin arabokat azért pártolják, mert Izrael-ellenesek, ellenzik a cionista terjeszkedést a '67-ben megszállt területeken. Ugyanakkor ez csak a közel-keleti politikájuk része, Európában nem látják szívesen az arabokat, ellenzik a bevándorlásukat, a multikulturalizmust.
Oroszország az ellenséges Szovjetunió utódja, Putyin KGB-s volt, ugyanakkor ott is megtörtént a rendszerváltás, már rég nincs kommunizmus, de hasonlóan a térségünkhöz ott is sok korábbi politikus, káder átmentette a hatalmát az új rendszerbe. Most Putyinnal és Oroszországgal azért szimpatizálnak mert az elutasítja az Amerika által meghatározott nyugati világrendet, erős ellenpólust képez, önállóságra törekszik és ez tetszik a nacionalistáknak.
9: Én meg azt, hogy amíg van egy csoportban egy közös ellenség, addig minden oké, együtt gyűlölködnek. Amint viszont megszűnik az az ellenségkép valamiért, egyből egymás torkának esnek és kialakulnak újra az előbb ismertetett klikkek, másik közös ellenséggel.
Így volt ez már ovitól kezdve és így megy ez egy átlagos munkahelyen is. Nem mondom, hogy jó dolog, de ilyen az emberi természet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!