Az ENSZ egyik egyezménye szerint az Antarktiszt senki sem birtokolhatja.
2014. nov. 8. 14:26
2/9 anonim válasza:
Még a saját területeinkre sem tartunk igényt, nemhogy olyanra amit sosem birtokoltunk.
2014. nov. 8. 15:55
3/9 Koplárovics Béci válasza:
Mégis mire mennénk egy darab jéggel?
2014. nov. 8. 16:12
4/9 A kérdező kommentje:
"Az ENSZ egyik egyezménye szerint az Antarktiszt senki sem birtokolhatja"
Mégis a britek, norvégek, stb. igényt jutottak be.
"Mégis mire mennénk egy darab jéggel?"
Nagy-Britannia, Franciaország, Argentína, Ausztrália, Új-Zéland, stb. mire mennek vele? Ment a piros kéz!!
2014. nov. 11. 20:28
5/9 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy - a britekhez, az ausztrálokhoz, stb. hasonlóan - Magyarország nyújthatna be területi igényt az Antarktiszra és az lenne az első jelképes gyarmatunk Magyar antarktiszi terület néven.
2014. nov. 11. 20:28
6/9 anonim válasza:
Nekem kellene egy darab az antarktiszból, mennék oda csövezni. Ingyen jó szálláshely, a sok hajléktalant is oda lehetne telepíteni, ha már Bp-ről kitíltották őket, megvadásszák a jegesmedvéiket, ami még nem magánvagyon és meglennének, fókaevés és vadászat, halászat itt valóban az erős maradna talpon
2014. nov. 11. 20:32
7/9 Koplárovics Béci válasza:
"Nagy-Britannia, Franciaország, Argentína, Ausztrália, Új-Zéland, stb. mire mennek vele? "
Igen, ez is kérdés. Mire mennek vele? Van belőle valami hasznuk?
"az lenne az első jelképes gyarmatunk Magyar antarktiszi terület néven."
Minek nekünk gyarmat? Az ittenieket sem tudjuk normálisan el/megtartani, nemhogy a világ másik felén.
"Ment a piros kéz!!"
Belefostam a gatyámba tőle. Kérem a következőt!
2014. nov. 11. 21:55
8/9 anonim válasza:
Tévhitben vagy kérdező, a britek, norvégok, stb.-k csak kutatni mennek ki.
2014. nov. 14. 07:00
9/9 A kérdező kommentje:
"Tévhitben vagy kérdező, a britek, norvégok, stb.-k csak kutatni mennek ki"
Nem, a britek, norvégok, stb. tengerentúli területtel rendelkeznek az Antarktiszon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!