Mi van Horn Gyulával?
"Egy tömeggyilkos, kommunista-zsidó patkánnyal kevesebb lesz. Remélem még jó sokáig szenved az ávósok gyöngye, vihetné magával a zsidókomcsi Havas Szófiáját is, aki még mindig oly kedves nosztalgiával gondol az 56 utáni megtorlásokra."
Én meg remélem, hogy a '44-45-ös terror világa iránt nosztalgiázóknak is hasonló jókat kívánsz.
Emlékszem az „ űr” kampányára a nyakmerevítősre.
Már akkor sem lehetett volna a hatalom közelében sem, ha igazi rendszerváltás történt volna.
Egyszerűen márt azért sem mert pufajkás volt, és az én demokratikus felfogásomban egy rendszerváltás az a régi rendszer leváltását jelenti elsősorban. De sajnos ekkor mentették igazán át a kapcsolataikat és a liberalizmushoz társuló támogatóikat. Ennek a pénzért mindent generációs folytatása Gyurcsány, akiről jól látszik a genetikai fejlődése az MSZP nek, erkölcsileg.
ma 14:10
:D :D
Jót röhögtem! DE nekem szimpatikus miniszter volt.
Én meg remélem, hogy a '44-45-ös terror világa iránt nosztalgiázóknak is hasonló jókat kívánsz.
Nem ők öltek ártatlan embereket '56-ban...
Az ilyen kommunistáknak nincs helyük az országban,pláne nem a parlamentben.
"Nem ők öltek ártatlan embereket '56-ban... "
Ők '44-ben öltek ártatlan embereket. Százezreket. A bűn nem attól lesz nagyobb, vagy kisebb, mikor követték el.
Ma reggeli újságban olvastam:(Dunántúli Napló)
ma tüntetik ki, életműdíjat kap, amit a lánya Anna fog átvenni.
(Lehet, hogy halálán van?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!