Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma már semmi pénzért nem...

Ma már semmi pénzért nem szavaznék az MSZP-re és bánom, hogy 2006-ban rájuk voksoltam. Van még valaki így?

Figyelt kérdés
4 év alatt mélyebbre süllyedtünk, mint valaha. Rájöttem hiba volt az MSZP-re szavazni. Mit gondoltok erről?
2010. jan. 26. 22:14
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Tegnap 22.25, 42: Kösz a választ. Igen, hallom én is ezt a gyér propagandaszólamot, amire te is hivatkozol, hogy hát állítólag Bajnaiékkal elégedettek a külföldi elemzők, meg a befektetők. Csak itt van egy nagy bökkenő. Kinek is kormányzunk? A magyar népnek, vagy pár tucat külföldi befektetőnek? A magyar nép biztosan nem járt jól ezzel a kormányzással, mert teljesen eladósították, leépítették a közszolgáltatásokat, a civilizációs vívmányokat. És ezeket legfeljebb csak évtizedek alatt lehet talán helyreállítani. Te mit nyertél pl. az elmúlt 8 évben? És mit nyert az, aki horrorisztikus kamatokkal adott kölcsönt Magyarországnak? Egyébként tudok angolul és nem vagyok fideszes, de ettől még nem kérek ebből a finoman szólva is tök dilettáns és kártékony kormányzásból, amit ezek itt elővezettek.
2010. jan. 27. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!