Ma már semmi pénzért nem szavaznék az MSZP-re és bánom, hogy 2006-ban rájuk voksoltam. Van még valaki így?
Valamilyen szinten mindenki csalódott az MSzP-ben 2006 után, köztük én is. De a FIDESZt szabályosan gyűlölöm. Az MSzP vélt vagy valós sikertelenségeinek oka több esetben a FIDESZ gáncsoskodása, ellenzékként is az ország érdekeit kellett volna nézniük, ne azt, hogy szabotálják a Parlament és ezzel a törvényhozás működését, csak azért, hogy aztán mindent az ellenségre lehessen fogni, és minél több szavazatot összekaparni majd 2010-ben!
Szóval már csak azért is MSZP az idén, hogy azok a görények csak 1 szavazattal is messzebb legyenek az áhított 2/3-tól, és legyen egy nagyobb ellenzékük.
Én is az MSZP-re szavazok majd.
A Fidesz nagyképű, a Jobbik meg naiv óvodás.
"98-ban szavaztam először és utoljára, de idén elmegyek és tuti nem az MSZP-re szavazok!"
Két tagmondatod közt logikai ellentmondást vélek felfedezni :D
"Az MSzP vélt vagy valós sikertelenségeinek oka több esetben a FIDESZ gáncsoskodása, ellenzékként is az ország érdekeit kellett volna nézniük, ne azt, hogy szabotálják a Parlament és ezzel a törvényhozás működését"
A 4 év alatt alig olvastam olyan beadványt, ami egy kicsit is a mostani helyzet javítását tűzte volna ki célul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!