Mennyire hihető, hogy valaki csak későn tudja meg, hogy zsidó származású?
Figyelt kérdés
A kérdést a Szegedi Chanád és a Dániel Péter-féle ügyek ihlették, ugyanis mindkét "úriember" csak felnőtt ill. 13 éves korukban tudták meg, hogy zsidók. Szüleik nem csak a második világháborúban "titkolták" származásukat, hanem a kommunizmusban is, amikor semmi veszély nem fenyegette őket származásuk miatt.2014. nov. 2. 17:47
1/11 anonim válasza:
semennyire nem hihető! szegedi biztos örök életében tudta, hogy zsidó, csak a jobbikból akart hasznot húzni!
2/11 anonim válasza:
Szegedi Csanád nem egy egyenes ember. Se a jobbikosok, se a zsidók nem veszik komolyan...
3/11 anonim válasza:
Szerintem sem hihető.
Szegedi Csanád egy tipikus zsidó.
Azért lett Jobbikos, hogy meglovagolja ezt a nemzeties vonalat és tudjon nyitni egy jól menő nemzeties cuccokkal kereskedő boltot.
Ugyanis van neki ilyenje, de lehet már bezárt, nem tudom.
4/11 anonim válasza:
Nem lehetetlen. Az meg hogy kinek mennyire hihető azt mindenki magának döntse el.
5/11 anonim válasza:
Ha a szülők nem gyakorolták a vallásukat, akkor a gyerek nem feltétlen tudja, milyen származású. Ez nem csal a zsidókra értendő, hanem a más nemzetiségűekre is.
6/11 A kérdező kommentje:
Mindketten nem véletlenszerűen tudták meg zsidó "származásukat", hanem a szüleik csak későn "közölték" velük. Hogy fordulhat elő olyan, hogy későn közli a gyermekével a származását ?
2014. nov. 2. 19:02
7/11 anonim válasza:
Mondjuk az nem világos, hogy aki egész életében semmit sem tud a származásáról, nem is aszerint a vallás szerint él.Az miért tér át 30x évesen?
8/11 anonim válasza:
Kb annyira mint 1 "tisztelt" másik politikusunk akinek besúgó volt az apja. Még el is sírta magát a drága:((
9/11 anonim válasza:
Sztem hihető, én sem régen tudtam meg, hogy voltak zsidó felmenőim anyai ágon, szóval mondhatni zsidó vagyok. Na bumm.
10/11 anonim válasza:
A Szegedi Csanád ügybe az a pláne vagy a poén, hogy ugye azt mondta, hogy egyszerre lehet valaki magyar és zsidó amiben igaza lehet, de akkor miért a legszélsőségesebb, leggonoszabb, legnemzetellenesebb cionista szektához csatlakozott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!