Valóban az FBI szervezte a netadó elleni tüntetést?
Figyelt kérdés
nem Mulder és Scully ügynökre gondolok, még mielőtt elkezdene valaki ezen poénkodni :)
De valóban, azt hallottam ezt is Amerika csinálta, ami nem hihetetlen, hiszen a magyar az mindent eltűr alapvetően
2014. nov. 1. 20:06
1/17 Gugu Gabor válasza:
Ha már mindenáron konteózni akarunk akkor inkább a CIA.
Egyébként szerintem nem.
2/17 anonim válasza:
A szövetségi nyomozó irodának ez nem dolga.
3/17 anonim válasza:
háttérhatalmi tüntetés volt ez egyéertelmű!
sátáni hangulata volt a tüntetésnek!
4/17 anonim válasza:
Nem hiszem. Alapból kiütötte a biztosítékot.
De meglovagolták a balliberátorok az is biztos.
5/17 anonim válasza:
Az FBI biztos, hogy nem.Nem foglalkoznak ilyen dolgokkal.
A CIA, az már lehetséges.
6/17 anonim válasza:
Az oroszok szervezték! Azt szeretnék Orbántól, hogy teljes mértékben szolgálja ki Oroszországot.
7/17 anonim válasza:
FBI biztos nem, de a CIA nem kizárt.
El tudom képzelni, h egy erődemonstráció volt az USA részéről, rákoppintottak Viktor fejére, h bármikor képesek hatalmas balhét csapni.
8/17 anonim válasza:
Én reptoidokat láttam a hátsó sorokban, szerintem ők szervezték. (Legalábbis valószínűbb mint az FBI...)
9/17 anonim válasza:
hát engem nem az FBI szervezett be...
10/17 anonim válasza:
Az illuminátusik szervezték a szabadkőműves Demszxy is kinnt volt :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!