A nagyobb falvakban 4-5 kisbolt helyett miért nem 1 szupermarket van?
Ausztriában láttam ilyet, szerintem sokkal jobb megoldás, mint a sok kicsi bolt.
Magyarországon is, sok kisbolt helyett a falu központjába lehetne építeni egy szupermarketet.
Az 1000 fő feletti falvakban biztos, hogy megérné nekik.
Nem gigaméretű, mint a nagy Tescok amik hipermarketek igazából.
A Szupermarket kisebb.
KB ez egy szupermarket:
Sok falusinak el kell menni a legközelebbi városba, hogy normálisan betudjon vásárolni.
A kisboltokkal az a baj, hogy kevés az árujuk, kevés a választék, gyakran az árakkal is elvannak szállva.
Meg, egyszerűen hiányosak.
Szerintem sokat lendítene egy falu élhetőségén egy ilyen szupermarket.
Részben igazad van, de nyugaton sehol sem szokás a falu közepére szupermarketet beépíteni. Mindenhol szigorúan a falun kívül van és ezek mellett megélnek a központban működő kis boltok is.
Egyébként azért nem éri meg, mert az embereknek nincs pénze, egy ilyent megépíteni és fenntartani meg nem két fillér.
És akkor egy fideszes bérkommentelőt hallottak:D
A coop olcsóbb,mint a tesco?:)
Ne nevettess már:)
Én 6 ezer fős városban lakom,és nálunk is van coop,és jóval drágább,mintha az Auchanban vagy a Tescoban venném megy ugyanazt.
Még a romák is taxival mennek az Auchanba vásárolni,mert még a taxipénz is megéri nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!