Az embereket valami parafenomén vehette rá hogy a Fideszre szavazzanak?
Nem a humor és nem az ezotéria rovatba került ez a kérdés. A végén ki is derül hogy miért.
Az emberi agynak vannak olyan tulajdonságai ami miatt befolyásolható. Például itt egy film, amin a jól ismert Danny Blue befolyásolja Vágó Istvánt hogy az ő akaratának megfelelő országra gondoljon. A film végén a magyarázat is elhangzik hogy mindez a befolyásolás hogyan történt.
https://www.youtube.com/watch?v=5mqhbu8MsKk
Lehet hogy a választások előtt a Fidesz is valami ügyes trükkökkel befolyásolta az embereket? Városunkban Fidesz feliratú golyóstollakat és hűtőmágneseket osztogattak az embereknek. Lehet hogy néhány ilyen jelentéktelennek tűnő lépés elég volt ahhoz hogy az emberek megszavazzák internetadójukat? És vajon a következő választásokkor is megszavazzák a Fideszt, hogy az emelhessen is az internetadón? Jobb lenne ha az emberek a saját józan eszükre hallgatnának és nem hagynák magukat befolyásolni. Az olyan pártreklámoknak sem, amelyik az ország jövőjét ígéri. Mert ha üvegtörmelékre azt mondja valaki hogy azok gyémántok, attól még nem az.
""2010 és 2012 között 56%-kal drágult a gáz ára, majd "rezsicsökkentettek" és azóta minden számlára rákerül, hogy mennyit takarított meg nekünk a kormány. Természetesen ezt NEM az eredeti, 2010-es árakhoz, hanem a már általuk felemelt, 2012-es árakhoz viszonyítják""
Miért van ennyi tájékozatlan ember ebben az országban?
# 13
A kérdésben belinkelt videón Vágó Istvánt se vette rá senki hogy "Madagaszkár" nevű országra gondoljon. Önmagától gondolt rá. Miután befelé menet Madagaszkár zászlót, Madagaszkár feliratú táblát és csak Madagaszkáron élő állatfaj képét látta a falon.
@11:41:
Kedves hozzászóló, jogodban áll MEGCÁFOLNI a táblázat adatait.
Például adhatnál hivatkozásokat konkrét árakra 2010-ből, 2012-ből, amelyek ellentmondanak a táblázat adatainak.
Várom az ÉRDEMI cáfolatot....
"mert a fidesz az egyetlen nemzeti párt!"
A földek, a trafikok, a takarékszövetkezetek, az energiaszektor, a felszámolások stb. haveri kézbe juttatása szerintem nem nemzeti, hanem haveri. Bár tény, hogy vannak, akik inkább örülnek, hogy egy magyar semmizi ki őket, mint egy külföldi, mert lényeges különbség van közöttük.
"# 13
A kérdésben belinkelt videón Vágó Istvánt se vette rá senki hogy "Madagaszkár" nevű országra gondoljon. Önmagától gondolt rá. Miután befelé menet Madagaszkár zászlót, Madagaszkár feliratú táblát és csak Madagaszkáron élő állatfaj képét látta a falon."
Ez most nem tudom hogy jött ide? Megnéztem a videót, sok köze nincs a politikához és bűvésztrükknek is gyenge.
Engem nem vett rá senki. Egyszerűen csak őket tartottam jobbnak most is, négy éve is meg nyolc éve is. Mióta a másik oldal beismertem lopott-csalt-hazudott azóta meg pláne. Ebben semmi parafenomén hülyeség nincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!