Országossá vált a tüntetés, ki hova megy tüntetni az internetadó ellen?
Itt láthatjátok a választékot, lehet választani!
Budapest, kedd 18 óra József Nádor tér
Nyíregyháza kedd 18 óra Kossuth tér:
Pécs kedd 18 óra Széchenyi tér
Kiskunfélegyháza kedd 18 óra petöfi tér
Vác kedd 18 óra Március 15. tér
Szeged kedd 18 óra Fidesz iroda előtt
Debrecen kedd 18 óra Kossuth tér
Békéscsaba csütörtök 18 óra:
Szeged Péntek 18 óra Széchenyi tér
Komló vasárnap 17:30 Városház tér
Varsó Kedd 18 óra A magyar nagykövetség előtt
Nem értem, mi a problémátok...
Magyarországon a szolgáltatók már így is indokolatlanul magas árat kérnek az internetért, holott a sebesség és a szolgáltatás minősége azt nem feltétlenül indokolná.
A pesti lakásban nincs Digi, UPC-nél fizetünk elő, és a papíron 3, gyakorlatilag 1 megás netért havi 4e Ft-ot fizetünk.
Vidéki családi házban Digi előfizetés van (TV-vel meg minden lósz*rral együtt), ez kedvezőbb áron, de a szolgáltatás minősége a béka s*gge alatt van, a cég supportjáról nem is beszélve.
Szóval engem hidegen hagy, hogy a szolgáltatók kicsit kevesebb profitot fognak zsebre tenni ezért a jómagyarminőségű szolgáltatásért.
Attól meg felesleges félni, hogy rajtunk fogják behajtani ezt a 700 Ft-ot. Mint mondtam, ezért a minőségért igen magas árat kérnek legtöbbször a szolgáltatók, ergo ha egyik-másik rá is terheli az adót az előfizetőire, pár okosabb rá fog jönni, hogy rengeteg előfizetőt csábíthatnak el azzal, ha ők viszont nem terhelik rá az adót magánszemélyekre.
Magyarul: a piacverseny miatt egyáltalán nem valószínű, hogy a 700 Ft-os adó rajtunk fog csattanni.
Az meg valahol nem tud érdekelni, hogy a legnagyobb európai szolgáltató UPC, vagy a román érdekeltségű DIGI ezt hogyan fogja lenyelni (őket emeltem ki, mert ők a legjelentősebbek itthon).
Ki szervezi a tüntetéseket?
Miért csak az internet adó ellen vannak felháborodva?
A többi adót akkor lenyeljük?
Miért ez az egy van kispécizve?
Szappan adó, bérletek emelése, eltünhet a műanyag virág stb.
Külföldi politikusok, miért támogatják a tüntetést?
Itt is voltak keménymagok, akik provokálták a tömeget, az agresszió helyeslésével.
Miért vannak még szabadon?
Figyelem elterelés lenne az Amerika-Magyar kapcsolatról?
Éheznek az emberek,nincs lakásuk de itt a tél,nyomorognak,nem tudnak megélni.LE VAN TOJVA DE DRÁGÁBB LESZ AZ INTERNET ÚRISTEN MENJÜNK ÉS LÁZADJUNK.
Remélem érződik a társadalom mélypontja.
(nem baj majd beépítik az élelmiszer árába az senkit se érdekel)
A tömeg mögött mindig áll egy párt.
Mióta nem láttuk a Gyurcsányt a tévében? Tegnap láttam. :D
Szegénység országos méreteket ölt. Minap láttam a városban, hogy egy építkezésnél ott álltak a konténer kuka mellett, és várták, hogy valami éghetőt, ( papírdoboz, papírzacskót... dobjanak ki) És vittel haza. Magyarok voltak.
Szegénység sokkal nagyobb tüntetést megérne, de sok ember csak legyint rá, az ő hibája, hogy ide került. HÁT NEM!
Éhező gyerekekért az országban senki nem tüntet, hogy pl ingyenes legyen a közoktatási étkezés.
Sokkal nagyobb összeget lenyelünk, és kifizetjük.
A szólásszabadság a tét, vagy az intenetadó?
Esetleg mindkettő?
Mindegy, Azmondó vagyok, hogy véget nem látó tüntetés sorozatot, lehetne indítani a változás érdekében.
De mégis kik lépnének a helyére? A bukott baloldal?
Ezzel, nem azt mondom, hogy a kiskirály maradjon, de mégéis ki kerülne a helyére?
4-5 év tüntetéssel, a nép lehetne a fő ellenzék. :D
Tüntetéssel egyetértettem, de csak addig ameddig rongálás nem történt. Igenis csukják le!
A kormány nem attól fél, hogy 10 M kár keletkezik, hiszen nekik a megtakarításukat nézve, aprópénz.
Inkább a tömegtől félnek. ha 1-2 M kimennénk az már hatás lenne. De így hogy törnek zuznak, Inkább a tüntetés visszatartó hatással van, sokan nem mennek ki ezért.
Eltudnám képzelni, azt a 2 M tömeget, akik békésen tüntetnek. Szétverni randalírozni, és tüntetni, az két dolog.
Az internet megadóztatása igenis súlyos károkat okozhat a gazdaságban. Még nagyobb lesz a szegénység és nem a net megadóztatása miatt, hanem annak következményeként. Cégek, vállalatok mennek csődbe ez miatt. Munkanélküliek száma erősen emelkedni fog. stb.
Egyik adónak sincsenek ennyire súlyos következményei. A korrupció sem okoz ekkora problémát, tehát nincs miről elterelni a figyelmet! Amint a nép lép, vagyis tüntetni kezd, akkor az összes többi problémát már könnyebben meg tudjuk oldani.
Végre Magyarországon is - bármelyik kormány legyen is hatalmon -, észre veszi a kormány, hogy nem birkapásztorok, hanem felelős vezetők. Ezért van szükség a vandalizmusmentes tüntetésre.
Akik MAGYAROK, bárhol is legyenek a világban, megteszik a megfelelő lépést, hogy végre élhetőbb Magyarországot teremtsenek, hogy büszkék legyünk arra, hogy MAGYAROK vagyunk! A MAGYAROK ott lesznek a tüntetésen.
Most teljesen mindegy, hogy ki milyen oldalon is áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!