Hálásak vagytok a "nyitottak vagyunk párbeszédre" kormány (amit én hülye túl sokáig támogattam) gazdaságilag, kulturálisan, morálisan káros internet adójának?
Komolyan, a legviccesebb és legundorítóbb, hogy a fidesz az mszp idején már majdnem lehülyézte az mszp-seket amiért egy 0,8%-os net adót akartak csinálni (megjegyzem az nem 700 Ft, hanem pl: 3000 Ft előfizetés után !25 Ft! lett volna.)
Az meg már csak hab lett a tortán, hogy jelentősen növelik a katonák, rendőrök, adóellenőrök bérét. (komolyan, a TEK-et átnevezhetnék ÁVH-ra lassan)
Nehogy még csak látszólagosan is demokratikus állam akarjunk maradni..........
"Az én értelmezésem szerint a 700 forintos plafon nem váltaná ki a szolgáltatók által fizetendő 150 Ft/GB adót.
Gondolom, a szolgáltató - mihelyst alkalma nyílik rá - módosítani fogja az előfizetői szerződést.Egy adott hónapban, ha az adatforgalom meghaladja a 4 GB-ot - ha nagylelkű, akkor az 5-öt, ui. 5*150=750 - lecsökkenti a sebességet, mondjuk 0,1 b/s-ra.Ebben az esetben nem sokat kell majd pluszban ráfizetnie."
Nem hiszem. Mármint még nem láttam pontosan törvény tervezetet, de ilyen hülye még a mi kormányunk se lenne, hogy önként és dalolva, lőjje le a teljes magyar gazdaságot (ugye az olvasók között sem lehet olyan hülye, hogy szerinte ez nem érintené az összes magyar céget).
"A törvény a szolgáltatókra fog vonatkozni, a 700 ft-os fizetési plafon/fogyasztó érték is. De még ismételgessétek el a baromságot, hogy a szolgáltatóknak majd 100 ezeret kell fizetniük fogyasztónként, miközben öt-tíz ezeret kérnek a szolgáltatásért."
Egyetértek. De látom itt egy szakértő, úgy hogy megszeretném kérdezni:
Milyen hatalmas versengés várható az internetszolgáltatók között (első oldalon leírtam), miközben csak a Telekom volt nyereséges az elmúlt években?
Jaj le is maradtam. Már megint módosították a törvényt.
"A kormány éppen a Telekomot a hűséges szövetségest támogatja ezzel a törvénnyel, bár ők fogják a legtöbbet fizetni, de ők ki fogják tudni gazdálkodni. A többieknek jobban fog fájni."
Pont ezt nem értem. Ez milyen versenyt idézne elő? Nézik ki bírja legtovább a telekom ellen?
Az internet adóval sarcolja Orbán az embereket neki szüksége van a kisemberek kis pénzére miközben Andy Vajna 7 milliárd forintot kapott ajándékba a kormánytól.
vége a választásoknak jönnek a sarcok, érdemes volt rájuk szavazni?
Andy Vajna 7 milliárd forintot kapott ajándékba a kormánytól
Annak még utána kell néznem de:
"És akkor a Figyelő ledobja a lélegeztetőgép-bombát:
7 milliárd forint, az annyi, mint 2 felcsúti stadion."
Valaki nagyon megfogja járni, hogy Orbán papától elsutyerált 2-3 stadion árát.
Itt a módosító javaslat szövege:
Megjegyzem, nem minden esetben valósult meg a " ...csak a bank fizeti az adót..." vagy a "...csak a szolgáltató fizeti az adót..." stb. duma.Elég jelentős mennyiségben ráterhelték a fogyasztókra - valamilyen formában - a fizetendő sarcokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!