Miért is "támadták" meg a hír tv riporterét a tüntetésen? Mi volt a bajuk vele?
"A HírTv stábját inzultálta pár tüntető. Mondjuk Császár Attila most nem is nevezte forradalmároknak és kollégáinak a demonstrálókat, mint 2006-ban, a tévéostrom alatt.'
Ilyenkor, mikor elolvasok egy olyan hozzászólást, mint amit a kedves 4. írt, elgondolkodok, hogy milyen pocsék is a demokrácia intézménye, ha neki ugyanúgy egy szavazata van, mint bárki másnak.
Amúgy azért támadták meg, mert a HírTV nyíltan Fidesz-párti televízió.
Azzal,hogy a riportert pár ember megtámadta azzal én sem értek egyet.
Viszont amit hír tv ellen skandáltak,az részben azért igaz.
Nagyon a fid esz szekerét tolják sajnos,akkor is,mikor nagyon nincs igazuk.Propaganda tv az is.
Továbbá viszont azt fent tartom,hogy a polgári demokrácia nagy részét,rossz törvényekkel a fid. bontotta le....
Mellesleg Echo Tvn a mai dolgot úgy harangozták be,hogy erőszak volt a tüntetésen.Bezzeg 2006ban nem ezt mondták.
Echo Tv-től nem vártam többet...Az még rosszabb.
A hírtv riportereit mindenki utálja. az egész szakma leköpi őket, nincsenek barátaik más médiáknál.
Nem véletlenül.
Ebből láthattatok egy kis ízelítőt élő adásban.
ne keverjük már össze az internet adó ellen tüntetőket a focihuligánokkal
ugyanaz volt, mint 2006-ban, vagy mint 2012-ben a diáktüntetésekre vitték a 4-es válaszolóhoz hasonló vén nyuggereket, akik fenyegették a hallgatókat, hogyan fogják megölni őket, de persze a hallgatók voltak a rosszak meg agresszívek..., vagy amikor március 15-én jöttek a lengyelek tüntetni, csak közbe jött a hóesés
mind mind a fidesz által odarendelt csürhe, undorító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!