Hohó, Orbán egycsapással korlátozná az információ áramlást és egyben növelné a fegyveres erők hűségét (Vajon mire emlékeztet ez)?
Mellesleg 1 évvel ezelőttig fideszes voltam, mielőtt valamelyik Gyurcsány bérencnek nevezne.
(Vajon mire emlékeztet ez)?
Engem arra emlékeztet, hogy vannak olyanok akiket könnyen lehet befolyásolni egy újságcikkel.
Ez a cikk tele van ferdítésekkel , látszik, hogy a baloldal kezében vannak.
A net adóból legjobb esetben is 25 milliárd forintot szedhet be a kormány a rendvédelmisek béremelése ennél kissé magasabb összegbe kerül az államnak. a baloldal a gazdasági miniszter ötletét próbálja most már Orbán nyakába varrni.
A netadót én is ellenzem de attól még nem járok szemelemzővel.
"net adóból legjobb esetben is 25 milliárd forintot"
Úgy érted ez? :
"Újabb adót vet ki a távközlési cégekre a kormány, azaz mégsem, egy korábbit terjeszt ki az internetezésre, ami 20 milliárdot hozhat a költségvetésnek, de lehet, hogy 200-at, de az csődbe vinné az internetszolgáltatókat, akkor legyen inkább csak 20-25 milliárd az adóteher, de akkor kellene egy felső korlát, mondjuk nagyjából ezer forintos, vagy legyen inkább csak hétszázas"
Igen, azon adó gazdasági tervezete, következményei tényleg vicces.
A kérdés időszerűtlen. Ugyanis 1989-ben kellett volna feltenni (talán más formában). Akkor páran látták, hogy ez lesz belőle. A döntő többség ezen felháborodott. Később többen látták ezt, de a többség nem hitte. Ma már elég sokan gyanakodnak, de a zömük még mindig reménykedik.
Ez egy ilyen folyamat. A vicces az benne, hogy a fordításhoz mindig több ember kell, mint amennyien abban a pillanatban ezt látják. Így lehetséges, hogy a végén szinte mindenki változást akar, de akkor már nem lehet - csak vér árán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!