Szerintetek miket kellene fejleszteni Budapesten ahhoz, hogy felzárkózzon a nyugat-európai nagyvárosokhoz?
Villamosokat, HÉV-et, kellene 1 vasúti átmenő forgalmat bonyolító főpályaudvar.
Meg vannak az apróságok, mint rothadó épületek felújítása, utak járdák rendben tartása.
Főleg ez utóbbi a fontos, nem is annyira az infrastruktúra.
Igen, viszont ezt a legnehezebb fejleszteni. Egy normális politikus kifejlődési ideje minimum 25-30, de inkább úgy 50-60 év. És csak akkor lesz valóban normális, ha közben nem érik káros hatások. Sajnos viszont a politikus egy igen könnyen fertőződő fajta, a legkisebb anyagi, vagy hatalmi behatás maradandó károsodásokat idézhet elő benne. És ezután majdnem teljesen használhatatlan lesz.
Na ilyen használhatatlanból már van éppen elég. Mostmár néhány sérülésmenteset is ki kellene tenyészteni.
Budapesten tényleg jónak mondható a tömegkozlekedes
A nyugati fővárosokban több modern épület van es fejlettebb az infrastruktúra de ennyi.
De minden nagyvarosnak van durván lerohadt része is,Budapesten ez annyira nem veszes. Valamint kevesen tudjak de Bp szinte patkanymemtes míg pl Parizsban ez hatalmas problema
.
Mindenképp kell több ezer arab, néger, török, mecsetek.
Akkor felzárkózunk.
Alapvetően ki kellene takarítani a belvárost, 7. kerület tele van maffiózókkal, meg keményebb bűnözőkkel, 8-9. kerületekbe meg kiszorultak a prostik, cigányok, és mindenféle alja nép.
De alapvetően rendben kellene tartani, a régi házakat felújítani, új funkciókat telepíteni bele, az utakat rendben tartani, a tömegközlekedést szinten tartani, mert az egész jó nálunk.
Meg szerintem annyira azért nem vagyunk elmaradva, más nagyvárosokban is vannak szebb és rosszabb részek is, Budapest is ilyen.
Budapest már most is nagyon fejlett a vidéki településekhez képest.
Ez a különbséget kellene elmosni.
Én laktam Ausztriában, lehetőségek terén nem nagyon van különbség egy vidéki kisváros, nagyobb falu és egy nagyváros között.
A tömegközlekedés is fejlett, sűrűn járnak buszok/vonatok, utasbarát a menetrend.
Szóval, szerintem ez legyen a minta és ne az, hogy a fővárost/nagyvárost csillivillire, fejlesszük, az ország többi része meg rohad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!