Szerintetek nem nevetséges hogy forradalmat indítanak az internetadó ellen? Mindenkinek elment az esze?
Miért pont az internet miatt kell ezt csinálni??
a kenyérnél nem volt hőbörgés se a munkahelyeknél...Szerintem ez szégyen hogy eddig hagyta magát szórakoztatni a magyar nép és PONT AZ INTERNET miatt megy most a lázongás...
.
csináltak facebookon egy ilyen oldalt ahol szervezik ezt a forradalmat és Petőfi képét átszerkeztették mintha fényképezné magát és a nemzeti dalt is át " költötték"
(" Esküszünk... esküszünk hogy internet adót nem fizetünk")...
És veri a melkhasát -képletesen- interneten hogy ő akkora magyar meg forradalmár....
.
.
Hozzá tenném hogy 100/ ig egyet értek hogy ennyi adó bőven elég.... de kérdem én... Munkahely? meg valami értelmes miatt IIISS miért nincs felkelés? " Forradalom??
.
Miért van az hogy eddig csak magyarországon nem ölt magyar ember magyar minisztert??
.
Miért nem fognak össze a magyarok? a külföldiek rajtunk röhögnek!!
.
Eddig mindig az volt a kifogás a magyaroktól hogy védi a családját... DE amint az internetről van szó akkor minden le van sz*rva??
.
nagyon érdekel a véleményetek előre is köszönöm szépen a válaszokat
Látszik hogy 16 éves vagy, bár ez még a jobbik eset akkor. hallottad már a mondást: csepp a tengerben. Na ez is ilyen, lehet első blikkre semmiség, de a többi baromsággal együttvéve igen is nagy dolog.
Az meg a másik hogy most kb az egész világ rajtunk röhög. Tudom ez sokakat nem izgat, de most gondolj már bele. Megyünk szépen vissza a kőkorba kb. Mai viágban mikor mindent lehetőség van elektronikusan elintézni, informálódni a világ dolgairól, tanulni, könyveket letölteni, olvasni, művelődni, kikapcsolódni persze....ezek a dolgok pár országban alanyi jogon járnak, mert a vezetők a fejlődést akarják, előremenni. Nálunk meg ezt adóztatják? Hát hogyne csapná már ki a biztosítékot. Nem előre haladunk így hanem hátra.
Látszik hogy 16 vagyok.... értem. Hmm... nem irtam hogy BAJ hogy végre észheztért a magyar. Hanem az hogy NEM HAMARABB. Eddig hagyta magát szivatni a nép !
És hidd el sok ember - kockak , vlogosok blogosok es sorolhatnám... - nem munkára használják.... és ők is lázonganak ( de a net adó elött ők se szóltak semmit )
.
Az a kérdés hogy hamarabb miért nem ??
.
"Az a kérdés hogy hamarabb miért nem ??"
A kérdésre megkaptad a választ. Fölösleges még több kommentet írogatni ide.
"Nem előre haladunk, hanem hátra"
Ugyan már.
Hisz Magyarország jobban teljesít. xD
Emberek!
Az eredeti kérdést így zárta a Kérdező:
"Nagyon érdekel a véleményetek előre is köszönöm szépen a válaszokat."
Ehhez képest elég sokat piszkáltátok..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!