Szerintetek nem nevetséges hogy forradalmat indítanak az internetadó ellen? Mindenkinek elment az esze?
Miért pont az internet miatt kell ezt csinálni??
a kenyérnél nem volt hőbörgés se a munkahelyeknél...Szerintem ez szégyen hogy eddig hagyta magát szórakoztatni a magyar nép és PONT AZ INTERNET miatt megy most a lázongás...
.
csináltak facebookon egy ilyen oldalt ahol szervezik ezt a forradalmat és Petőfi képét átszerkeztették mintha fényképezné magát és a nemzeti dalt is át " költötték"
(" Esküszünk... esküszünk hogy internet adót nem fizetünk")...
És veri a melkhasát -képletesen- interneten hogy ő akkora magyar meg forradalmár....
.
.
Hozzá tenném hogy 100/ ig egyet értek hogy ennyi adó bőven elég.... de kérdem én... Munkahely? meg valami értelmes miatt IIISS miért nincs felkelés? " Forradalom??
.
Miért van az hogy eddig csak magyarországon nem ölt magyar ember magyar minisztert??
.
Miért nem fognak össze a magyarok? a külföldiek rajtunk röhögnek!!
.
Eddig mindig az volt a kifogás a magyaroktól hogy védi a családját... DE amint az internetről van szó akkor minden le van sz*rva??
.
nagyon érdekel a véleményetek előre is köszönöm szépen a válaszokat
Összefogás az adózás érdekében ?
Hogy lehet valaki annyira primitív, hogy a fenti kifogásokat összehozta, ez szégyen... ez az illető már csak egy jól idomított rabszolga akar lenni !
Kár is végigmenni birkalány97 kifogásain.. .a süllyesztőbe vele is, a Fideszével is !
(ja és biztos a kivételezett kisebbséghez tartozó, ha már csoki a neve...)
Keressünk néhány embert az országban, akit nem érint
és hivatkozzunk álnaivan rájuk ... gyalázat !
Ja mert szerinted ez csak annyit fog jelenteni, hogy letöltöttem egy filmet brühühü és most 300 ft-al többet fizetek. És mi van a cégekkel akik manapság neten dolgoznak, nagy méret fájlokat küldözgetnek? Szerinted nekik mennyi lesz a többlet kiadásuk kisbogár? És szerinted ez mivel fog majd járni, csőd, vagy "csak" elbocsájtanak még pár embert. Igazad van mekkora hülyeség is ez miatt hőbörögni, de okos vagy. A napokban olvastam valahol egy hozzászólást e kapcsán, egy építészmérnöktől talán, hogy ami terveket készítenek a speckó kis programjaikkal, és azt továbbküldik (mert tovább kell) már milliós nagyságrend, kész vicc...
Akkor vegyünk teljesen alap dolgokat: ügyintézés, az egyetemistáknál jegyzetek letöltése, tanulmányi felület használata...kell, mind kell....na de nem ragozom, mert valószínüleg leragadtál a facebook szintjén és ilyenekbe bele sem gondolsz, mert akkor nem kérdeznél hülyeségeket.
Én tanuljak meg olvasni??? :D Pont most részleteztem hogy miért is járna ez esetleg még nagyobb munkanélküliséggel, cégek megszűnésével (ergó lázadnak ellene ha nem is közvetlenül).
Látom nem megy a szövegértés...
Azt hogy feltettem egy kérdést :))
Ennyi xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!