Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek nem nevetséges...

Csokilány97 kérdése:

Szerintetek nem nevetséges hogy forradalmat indítanak az internetadó ellen? Mindenkinek elment az esze?

Figyelt kérdés

Miért pont az internet miatt kell ezt csinálni??

a kenyérnél nem volt hőbörgés se a munkahelyeknél...Szerintem ez szégyen hogy eddig hagyta magát szórakoztatni a magyar nép és PONT AZ INTERNET miatt megy most a lázongás...

.

csináltak facebookon egy ilyen oldalt ahol szervezik ezt a forradalmat és Petőfi képét átszerkeztették mintha fényképezné magát és a nemzeti dalt is át " költötték"

(" Esküszünk... esküszünk hogy internet adót nem fizetünk")...

És veri a melkhasát -képletesen- interneten hogy ő akkora magyar meg forradalmár....

.

.

Hozzá tenném hogy 100/ ig egyet értek hogy ennyi adó bőven elég.... de kérdem én... Munkahely? meg valami értelmes miatt IIISS miért nincs felkelés? " Forradalom??

.

Miért van az hogy eddig csak magyarországon nem ölt magyar ember magyar minisztert??

.

Miért nem fognak össze a magyarok? a külföldiek rajtunk röhögnek!!

.

Eddig mindig az volt a kifogás a magyaroktól hogy védi a családját... DE amint az internetről van szó akkor minden le van sz*rva??

.

nagyon érdekel a véleményetek előre is köszönöm szépen a válaszokat

2014. okt. 24. 19:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
52%

Összefogás az adózás érdekében ?

Hogy lehet valaki annyira primitív, hogy a fenti kifogásokat összehozta, ez szégyen... ez az illető már csak egy jól idomított rabszolga akar lenni !

Kár is végigmenni birkalány97 kifogásain.. .a süllyesztőbe vele is, a Fideszével is !

(ja és biztos a kivételezett kisebbséghez tartozó, ha már csoki a neve...)

2014. okt. 25. 09:49
 12/27 anonim ***** válasza:

Keressünk néhány embert az országban, akit nem érint

és hivatkozzunk álnaivan rájuk ... gyalázat !

2014. okt. 25. 09:52
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Ja mert szerinted ez csak annyit fog jelenteni, hogy letöltöttem egy filmet brühühü és most 300 ft-al többet fizetek. És mi van a cégekkel akik manapság neten dolgoznak, nagy méret fájlokat küldözgetnek? Szerinted nekik mennyi lesz a többlet kiadásuk kisbogár? És szerinted ez mivel fog majd járni, csőd, vagy "csak" elbocsájtanak még pár embert. Igazad van mekkora hülyeség is ez miatt hőbörögni, de okos vagy. A napokban olvastam valahol egy hozzászólást e kapcsán, egy építészmérnöktől talán, hogy ami terveket készítenek a speckó kis programjaikkal, és azt továbbküldik (mert tovább kell) már milliós nagyságrend, kész vicc...

Akkor vegyünk teljesen alap dolgokat: ügyintézés, az egyetemistáknál jegyzetek letöltése, tanulmányi felület használata...kell, mind kell....na de nem ragozom, mert valószínüleg leragadtál a facebook szintjén és ilyenekbe bele sem gondolsz, mert akkor nem kérdeznél hülyeségeket.

2014. okt. 26. 10:48
 14/27 A kérdező kommentje:
Akkor most olvasd el megint. Nállam az verte ki a biztosítékot hogy a munkanélküluség ellen NEM LÁZONGANAK a drága kenyér miatt SEM LÁZONGANAK !!! a benzin es a tobbi miatt SEM ! Lázonganak de az internet miatt nem... jo lenne ha nem degenerálnál le másokat hanem megtanulnál olvasni :)
2014. okt. 26. 18:12
 15/27 anonim ***** válasza:

Én tanuljak meg olvasni??? :D Pont most részleteztem hogy miért is járna ez esetleg még nagyobb munkanélküliséggel, cégek megszűnésével (ergó lázadnak ellene ha nem is közvetlenül).

Látom nem megy a szövegértés...

2014. okt. 27. 11:25
 16/27 A kérdező kommentje:
Oke . És akkor miért megy külföldre sok ember ????? Az internet miatt ?? Nem... azért mert ALAPBOL NINCS MUNKA ÉS EZ MIATT NEM LÁZONGOTT SENKI ! Az egy dolog hogy az internet IS közrejátszik a gazdaságban de azért gondolkozzunk már... kenyér vagy interndt....
2014. okt. 27. 17:22
 17/27 anonim ***** válasza:
Akkor mért nem szerveztél egy tüntetést? Könnyű otthon a gép előtt okoskodni...
2014. okt. 28. 16:34
 18/27 A kérdező kommentje:
Mert egy 16 éves szavára ki ugrana ?? :)
2014. okt. 29. 18:04
 19/27 anonim ***** válasza:
Akkor meg mit okoskodsz???
2014. okt. 30. 22:15
 20/27 A kérdező kommentje:

Azt hogy feltettem egy kérdést :))

Ennyi xd

2014. nov. 1. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!