Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szeretik olyan sokan a...

Miért szeretik olyan sokan a Fideszt?

Figyelt kérdés
Mindegyik választáson mindig a Fidesz vezet toronymagasan. Miért szeretik olyan sokan? Az emberek miért nem tudnak adni egy esélyt pl. a Jobbiknak? Miért mindig csak a Fidesz?

2014. okt. 23. 20:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy bárki is szeretné, legfeljebb az állásukat és az egzisztenciájukat féltik.

A rendszer ugyanaz maradt, csak a diktátor személye változott és az eszközök finomodtak. Régebben ha felszólaltál a rendszer ellen másnap elvitt egy fekete autó, ma ha felszólalsz a rezsim ellen másnap már nincs állásod.

2014. okt. 23. 22:42
 12/19 anonim ***** válasza:
47%
Hát a vagyonosok jól jártak az elmúlt 4 évben, így biztos ők szavaznak rájuk. A többiek meg amolyan "szarok én bele" hozzáállással nem mentek el szavazni, és ez kb. ugyanaz mintha a Fideszre szavaznának. Tök mind1 kire voksoltak volna, az a lényeg hogy ne legyen a Fidesznek 2/3-ja.
2014. okt. 23. 22:57
 13/19 anonim ***** válasza:
34%

Nem szeretik olyan sokan, mint gondolnád. A Fideszt az állampolgárok ~25-a támogatja. Rengetegen nem mentek el szavazni, s ezzel lehetőséget adtak egy újabb 2/3-ra.

A Jobbikra pedig szavazzon, akinek két anyja van. Hülyeséget beszélek. Ha két nő gyereket nevel, az nem "magyar", az liberál, börtönben a helye. Akkor a Jobbikra az szavazzon, aki szereti Putyin sós ízű golyóit.

2014. okt. 23. 23:01
 14/19 anonim ***** válasza:

Hogy szeretet kérdése-e, nem tudom, de azok közül, akiket érdekel az ország sorsa, a Fideszt szivesebben látja hatalmon, mint az alternatívát.

A Jobbik magáról is tudja, hogy akármilyen szimpatikus sokak számára a programja, megválasztásuk után már reggel 6-kor érkeznének a NATO bombázók és totális blokád alatt lenne az ország.

Látjuk, hogy a "mérsékelt" Fidesz unortodoxia is folyton kiveri a biztosítékot a "művelt" nyugaton.

Szóval ezért nem a Jobbik...

Viszont roppant hasznosak, hogy a fenntartanak egy csomó témát, amiről a kormánypártoknak nem illik beszélnie...

Szerintem erre a szerepre kiváló.

A többi baloldali párt pedig még egy-két generáción keresztül nem fog játszani... NAGYON elásták magukat.

Még a hiperaggresszív Ron Werber se tudott rajtuk segíteni Soros papa pénzével együtt... és az már jelent valamit.

2014. okt. 23. 23:16
 15/19 bob76xd ***** válasza:
100%
Én régen a Fideszt szerettem, de most már a Jobbikot szeretem! A Jobbik nem oroszpárti és nem arabpártiak! A Fidesz és a bukott baloldal egy hazaáruló pártok! A Jobbik az egyetlen magyar párt, ami csak a Magyarországot és a magyarokat képviseli! Ezért szavaztam a Jobbikra! A Fidesz és a bukott baloldaliak beképzeltek és lenézik a magyarokat! A Fideszesek átváltoztak bukott baloldali párttá! Ők befogják vezetni az internet adót. A Jobbik meg ellenzi az internet adót! A Fidesz lassan koalíciót köt a baloldali pártokkal, hogy a Jobbikot el takarítsák a politikából! A Jobbik nem hazaáruló párt és nem náci és nem baloldali párt! A Jobbik mindig csak a székelyföldieknek és a magyaroknak adományoz! A bűnözőket meg eltakarítsa a világ végére. A Jobbiknak mindig igaza van és igaza is lesz! Tehát hajrá Jobbik, hajrá magyarok! Szebb jövőt és kitartás!
2014. okt. 24. 10:01
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Igazából Gyurcsány nagyon csúnyán elb_szta amíg ő volt hatalmon, és annyira megutálták az MSZP-t miatta hogy azért szavaznak azóta rengetegen a Fideszre, de ez sem jó. A 2/3-os többséggel azt csinálnak amit akarnak. Tudom hogy az sem lenne jó ha a Jobbik nyerne mert akkor az egész fejlett Európa Magyarországot támadná, mert hogy a cigányellenes párt nyert, de ennek ellenére én rájuk szavaztam, és nem feltétlenül a rasszizmusuk miatt, vagy mert újraegyesítenék Nagymagyarországot, hanem elsősorban azért, hogy ne legyen a Fidesznek 2/3-a de sajnos az lett. Az országnak az lenne a legjobb, ha továbbra is a Fidesz lenne hatalmon, de úgy hogy éppen hogy nyer, tehát kb. 40%-kal. Akkor nem tudna olyan könnyen megszavazni ilyen törvényeket mint az internet adó, meg ehhez hasonlóakat amivel még a maradék kis pénzt is kisajtolja az emberekből, mert amint kitalálna egy szar törvényt az ellenzék egyből leszavazná és a 40%-kal nem hozhatnák meg. Arra viszont nem lesz nagy esély 2018-ra sem hogy ne nyerjen 2/3-dal, mert addigra az lesz a vége, hogy bevezetik azt a törvényt hogy a nyertes párt teljhatalmat kap, és akkor ha csak 1%-kal is nyer úgyis ők diktálnak mindenben. A sok ember aki nem megy el szavazni az pedig azért nem megy el, mert úgy gondolja hogy 4 szar közt nincs sok értelme választani.
2014. okt. 24. 14:48
 17/19 anonim ***** válasza:
37%

"A Jobbik magáról is tudja, hogy akármilyen szimpatikus sokak számára a programja, megválasztásuk után már reggel 6-kor érkeznének a NATO bombázók és totális blokád alatt lenne az ország."

Szép is a demokrácia, a népakarat! Függetlenül attól, hogy ez hülyeség.

2014. okt. 25. 21:06
 18/19 anonim ***** válasza:
37%
Én szeretem a Fideszt....meg Julien király lábát ölelgetni. Mi is az a Fidesz?
2014. okt. 25. 23:40
 19/19 anonim ***** válasza:

"Az emberek miért nem tudnak adni egy esélyt pl. a Jobbiknak?"

Azért, mert mindenki tudja, hogy a Jobbik igazából milyen párt, csak pár ilyen agyalágyult, mint a kérdező, hiszi azt, hogy szépen, kedvesen el tudja hitetni a szavazókkal, hogy a Jobbik az jó, nincsenek rossz szándékai. Persze, tudjátok ti nagyon jól, mi az igazság, csak próbáljátok meghülyíteni a bizonytalanokat.

Az egyetlen, ami még a Fidesznél is rosszabb lenne, az a Jobbik.

2015. dec. 21. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!