Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akkor ez az "INTERNETADÓ"...

Akkor ez az "INTERNETADÓ" tényleg be lesz vezetve?

Figyelt kérdés
-.-"

2014. okt. 23. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Előbb meg kell szavazzák. Mondjuk ez sajnos nem probléma nekik, de ez az internetadó a NAV -ot érintő korrupciós botrányról való figyelemelterelés.
2014. okt. 23. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést betölteni 23 Ft-ba került.

Na de viccet félretéve, ez a fedősztori, ez alatt még bevezetik a szappanadót meg a többi ételdrágítást, meg rezsinövelést khm. csökkentést, aztán majd "nagy jólelkűen" azt mondják ,hogy akkor mégse lesz internetadó, és a sok birka majd még örülni fog miközbe még legalább 6 új adót dobnak ki :D

2014. okt. 23. 20:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg.
2014. okt. 23. 20:10
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Egy éve meg még az volt, hogy kutyaadót kell fizetni de abból sem lett semmi. De ez már azért mégis túlzás! Minden embernek joga van az INGYENES INTERNETHASZNÁLATHOZ...

2014. okt. 23. 20:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hol ingyenes? Lemaradtam valamiről? Akkor én se fizetek tovább..
2014. okt. 23. 20:22
 6/8 anonim ***** válasza:

"Na de viccet félretéve, ez a fedősztori, ez alatt még bevezetik a szappanadót meg a többi ételdrágítást, meg rezsinövelést khm. csökkentést, aztán majd "nagy jólelkűen" azt mondják ,hogy akkor mégse lesz internetadó, és a sok birka majd még örülni fog miközbe még legalább 6 új adót dobnak ki :D

"

Hát igen...:S

Szerintem az ember természetébe ez bele van kódolva.

Ha van két lehetőség, de egyiket kötelezően megkapja, nincs kibuvó...és persze mindkettő rossz. Akkor a kevésbé rossznak szurkol...

2014. okt. 23. 20:23
 7/8 aeterna válasza:

hiába dünnyögünk itt nem lesz jobb. hahh demokrácia mi? az legalábbis az én nézőpontomból vmi olyas valamit kellene takarnia, hogy mi, a nép döntjük el hogy mit és hogyan. az nekem nem választás hogy bemegyek, nyomok egy X-et valamelyik pénznyelőre azt viszlát 4 év múlva:D jójó tudom hiú ábránd. gennyes tus és redvás szendvics...

na de ez már tényleg felháborító. (már ha igaz egyáltalán) lehet hogy az egész csak egy lejárató kampány. vagy ahogy fent említve van csak egy agyafúrt kis álca. mert igazság szerint hatalomra nem lehet csupán szép szavakkal kerülni. a szar keverése és az ellenfél bemocskolása (nem mintha bekéne) elengedhetetlen. meg egy jó adag lelkiismeretlenség is.

egy valamiben biztos vagyok ha ez igaz. ha eddig nem röhögött rajtunk magyarokon a világ apraja nagyja, akkor ez után a gátlástalan tehénfejés után visítva fognak legyinteni ránk.

2014. okt. 25. 19:01
 8/8 anonim ***** válasza:

"Akkor ez az "INTERNETADÓ" tényleg be lesz vezetve?"

Ha hagyjuk. ( 2014. október 26. 18 h V. ker. József nádor tér )

2014. okt. 26. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!