A köztévékben megemlítették az amerikai kitiltási botrányt és az internetadó tervezetét vagy ott teljesen hallgatnak erről?
Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 14:38
1/7 anonim válasza:
Kitárgyalták mindegyiken, még gazdasági szakemberek is megszólaltak a kérdéses dolgokkal kapcsolatban!
2/7 anonim válasza:
Gondolom max azt tárgyalták ki, hogy balliberális lejáratókampány, minden alapot nélkülöz, és a Gyurcsány meg a rezsidémon mozgatják Obama kezét!
3/7 anonim válasza:
"Gondolom max azt tárgyalták ki,"
Szeretem ezeket a gondolom, meg szerintem -féle mondatokat!
Nem pont arról beszéltek, amiket te írtál, és más szemszögből volt megközelítve a dolog.
4/7 anonim válasza:
Sajnos nincs gyomrom köztévét nézni. Azt hiszem nem téves feltételezni az objektív tájékoztatás hiányát egy olyan médiumtól, aminek a gazdái mélyen érintettek a kérdésben, és minden erejükkel azon vannak, hogy ismételten eltussolják a korrupciós botrányt.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Egy pár hónapja nem tv-zek és most újra bekapcsoltam a tv-t. Valaki elmondaná, hogy hol szoktak lenni híradások vannak? Mert eddig csak szórakoztató csatornákat találok, ahol különböző kaland, fantasy filmek mennek mint például
Rogán ezeregy éjszakájának meséje:
"nem az ügyfeleknek, hanem a szolgáltatóknak kell majd befizetniük."
És gyakran látok a "Hazudj ha tudsz" című filmről is rövid trailereket.
"Örömmel együttműködünk az Egyesült Államokkal a korrupció elleni küzdelemben"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!