Hogy tervezitek az életeteket internet nélkül?
Nekem fontos a tanuláshoz. Főiskolán szinte minden anyagot már interneten keresztül kapunk, nem beszélve a tárgyfelvételről, más ügyintézésekről. Anyukámnak fontos a munkájához, enélkül nem tudja elvégezni.
Ha bevezetik, olyan mértékű árnövekedést fog jelenteni a családom számára, amit már mi sem tudunk kifizetni, pedig (még) nem tartozunk a szegénység rétegébe.
Ha jobban belegondolunk, nemsokára meg fogják szüntetni a szolgáltatók a kábel, antennás adásokat, amiknek a helyére az digitális szolgáltatást kívánják befizetni, ami további forgalmat generál. Tehát se internet, se tévé, se telefon. Teljes sötétség.
Majd szépen nem fogod tudni teljesíteni a fősulit,megbuksz azokból,amikhez net kell,mert ugye vagy esztek vagy éhen (...).
És ha hallgatói szerződésed van,akkor lehet,hogy szépen fizetheted, mert nem teljesíted a feltételeket.
(Ha felakasztod magad,nem lesz ilyen gond. Családon csak nem hajtják be ;))
(Utolsó mondatot nem komolyan venni,ironizmus,szarkaszmus volt.
)
"Nekem fontos a tanuláshoz. Főiskolán szinte minden anyagot már interneten keresztül kapunk"
Itt is. Prog. szakma.
Hát ja...
Szuper lesz.
Eddig nézegettem:
face, email,gyakkérdések,hírek-cikkek, néha neten játékok, neten videó nézés.
De nem baj,majd ülök a szobámban a "sötétben", ha elakadok bármiben a programozásban,majd hetente futkosok a tanárhoz, mert ugye ha facen kérdezem meg egy ismerőst vagy itt felteszem kérdésként, forgalom.
Az se baj,ha a suliban netes gépre lehet csak bejelentkezni több teremben, mert valami felhőszolgáltatás van...
Az se baj, ha a tanár netről leszed egy.egy programot és azt használja és nekünk dettó kell.
A C-nyelv (programázi nyelvek 1) úgy kezdődött,hogy a Netbeans-hez felraktuk a C-nyelves dolgokat. Persze netről. Most már majd pendrive-n adogatjuk körbe egymásnak...
És persze a családból más is netezik.
Ui.:
és tegnap(vagy ma éjfél után) a neten segítettek nekem,
angolt szoktam gyakorolni más emberekkel skype-n,de most már erről nagy eséllyel lemondhatok.
Mint ahogy arról is,hogy a külföldi ismerős beszélgessen velem(ugye,felhív skype-n) angolul,hogy ne legyen annyira fosch a beszédem angolból.
De mindegy,van ösztöndíjam,majd elmegy magántanárra,nyelviskolára,teljesen az alapoktól oktatnak majd,biztos ami biztos.
Majd elfelejtem a duolingot, stb.
Ugyanez a helyzet nálam is.
Bármilyen segítségre van szükségem (vagy másoknak) azt facebookon kérdezzük meg egymástól. Onnan szedjük le az anyagokat, amiket feltöltünk egymásnak. Neten keresztül tartjuk a tanárokkal a kapcsolatot, mert élőben nem lehet őket megtalálni. Nem is beszélve a vizsgadíjakról, amit szintén netbankon keresztül fizetünk. Aztán, ahogy írtad, ott van a Duolingo, más oldalak, ahonnan nyelvet lehet tanulni.
Na igen.
Prog. szakon vagy te is?
ja és persze...szakdoga. Én most csinálom. Hol érem el a tanárt? Persze,bemegyek x időnként,de...
Hát emailen,hol máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!