Valaki elmagyarázná nekem, hogy egészen konkrétan miért jó, hogy a Fidesz kormányoz?
8-as -nak.
Bogár Úr! Ez gyenge volt. Nagyon gyenge. Pénzszivattyúk?
Honnan? Hová?
Ez a duma ellenzékben még elment. Most önök a pénzsszivattyú. Inkompetens, elégtelen. Önt senki nem alkalmazná. Egyetlen bástyája az állami egyetemi katedra.
#8 Na igen, gondoltam, hogy eféle ideológiai okok lehetnek a háttérben és nem józan belátás alapján folyik a politizálás idehaza. Tök szép dolog a nemzeti önérzet, de ha semmire nem megyünk vele, sőt még a kárunkra is válik, biztos hogy érdemes erőltetni? Be kéne látni, hogy mi nem vagyunk Németország, nem vagyunk Franciaország és Nagy-Britannia sem. Sőt nem is valószínű, hogy a közeljövőben leszünk. Egész egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy beszólogassunk a nagyoknak, aztán meg sértődötten kaffogjunk vissza miután ledorongoltak. A világ megy egy irányba ha egy ilyen ország mint mi szembeállunk az árral akkor széttörünk. Ez nem egy romantikus regény ahol a kicsi hős nyer( megjegyzem ezt a kormányideológiát hősiesnek nevezni is enyhén túlzás lenne).
Abban igazatok van, hogy nincs jobb, de attól, hogy egy tucat szarkupac közül még ez a legkevésbé büdös, még ugyanolyan gusztustalan dolog szart enni (szerintem).
Az én meglátásom szerint ami most megy az kizárólag a Fidesznek jó, meg a holdudvarának. A legszebb az egészben, hogy ezt támogatják sokan, csak azért mert Viktorék olyan jelzők mögé bújnak, mint "nemzeti" (bármit is jelentsen ez), "keresztény", "illiberális" (szintén érdekes fogalom).
Pont a mai nap emlékeztethetne rá, hogy ez az ország nem volt mindig ilyen, hogy kinyalja a seggét az ilyen embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!