Mától él az internetadó?
Figyelt kérdés
Nem nagyon értem még ezt az adórendszert, ezért jött a kérdés. A munkahelyemen vagyok, munka közben mindig interneten zenét, vagy rádiót szoktam hallgatni. Mától már számítják az adatforgalmat? Nem szeretnék a munkáltatóm nyakába varrni egy valagnyi adót.2014. okt. 22. 11:13
1/5 anonim válasza:
Szia, nem. Csak a 2015-ös törvényekről tárgyaltak, amiről december 31-ig kell dönteniük. 2015-ben lesz internetadó, ha bevezetik!
2/5 A kérdező kommentje:
Értem, és köszönöm a gyors segítséget! Azt gondoltam, hogy már mától fizetni kell érte, mert láttam egy pár képet egy torrent oldalról, ahol már ki is van írva, hogy mekkora az adó mértéke az adott fájl esetében. De akkor ezek szerint még minden rendben van. :)
2014. okt. 22. 11:22
3/5 anonim válasza:
azokat csak poénból rakták ki, meg ezzel akarnak tiltakozni is
4/5 anonim válasza:
hát igen MÉG minden rendben van, de ha az ember arra gondol úgyse merik bevezetni, gondoljunk csak arra hogy elloptak 3000milliárd manyup-ot, és ott van még az 1000milliárdos nav-os ügy is.
5/5 A kérdező kommentje:
Istenem, ilyen horribilis összegeket! Nekem még ennyi pénz létezését is nehéz elképzelnem, ezek meg csak úgy lenyúlják. Aztán mi fizessük vissza helyettük a hiányzó összegeket, mindenféle adók formájában. Hát, igen... élni tudni kell, és ezek a gerinctelen férgek ki is használják a lehetőségeket.
2014. okt. 22. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!