A Betyár sereg és a Jobbik rosszba vannak? Ellentétek vannak közöttük?
Van aki még a Jobbiknak is túl radikális, a "betyárok" pedig egy kvázi neonáci-futballhuligán színvonal.
Tyirityán Zsolt, aki az egyik fő betyár volt az, aki a zsidók kiirtásának szükségességéről beszélt az egyik Magyar Szigeten, ha jól emlékszem. Hadd ne magyarázzam, hogy a Jobbik ilyen figurákkal miért nem áll össze.
Had a tortán, hogy a lerészegedett "betyárok" egyszer egy csapat jobbikost is félholtra vertek, mert nem értettek velük egyet, még Novák Elődöt is csúnyán elkalapálták.
Tehát ez egy neonáci-zsidógyűlölő csoportosulás, aminek a tagjai gyakran szó szerint állatként viselkednek!
Novák Elődöt én is csúnyán elkalapálnám, pedig elég messze vagyok a Jobbiktól.
Sőt, szerintem még rajtam kívül rengetegen.
Spartacus:
De te - feltételezem - azért mert balliberális vagy, a betyársereg meg azért mert neonácik akik részegek voltak.
"Még mindig fogalmam sincs, hogy mit jelent a balliberális."
Hát, elemezd ki a két szót. Azok a magukat liberálisnak valló egyének, akik egyéb megfontolásból - pénz, hatalom stb -, összeálltak magukat baloldalinak valló pártokkal, szervezetekkel. Lásd. MSZP-SZDSZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!