Kedves provokálók! Nem unjátok még a sok hazudozást a jobbikkal kapcs?
Tudom, hogy a fidesztől meg az mszp-től ezt tanultátok, de tényleg unalmas már ez a sok kérdés amiben azzal riogattok mindenkit, hogy a jobbik el akarja zavarni a multikat nem lesz munka, meg, hogy a cigányokat ki akarja írtani.
Jobbikosként belátom, hogy valóban vannak hülye dolgai meg rossz pontjai a párt programjában, hadakozzatok azzal, mert ez így szánalmas. (persze ahhoz előbb olvasni kell megtanulni ugye?)
"Elhiszem, hogy a Jobbikosok nem sok nyilvánvalóan hazugságot tartalmazó kérdést írtak ide ki, de elég unalmas ugyanazokat a propaganda (ál)kérdéseket 5000-szer elolvasni, még ha nincs is benne hazugság."
ez még nem jogosít fel senkit sem, hogy hazudozzon össze-vissza nem?
"A kutya nem foglalkozna veletek, ha nem lepnétek el minden kérdést perceken belül."
a kérdés nem erről szól, nem értem hogy jön ide a személyes véleményed?
"Akkor is odajöttök okoskodni egy kérdésre, ha az nem is a ti pártotokról"
Fúrcsa ez szerintem nem jobbikos hanem ember függű. Nem azért lesz valaki paraszt mert jobbikos, minden párt szimpatizánsia között megtalálható az ilyen.
"Engem személy szerint (Fidesz-párti vagyok) nem érdekel a Jobbik. Csak tudod, meg lehet nézni, hogy hogyan ír a Jobbik-közeli honlapok sokasága a Fideszről (zsidesz, likud-testvérpárt, stb), és hogyan ír a Fidesz a Jobbikról. (Általában sehogy.)
A sárdobálásban magasan ti vezettek..."
A kuruc.info jobbik szimpatizáns, és nem maga a jobbik. a jobbiktól nem hallhattál még zsideszt meg hasonlókat.
A sárdobálózásban meg a fidesz és az mszp vezet, ezt csak a vak nem látja. Furcsa, hogy a metropolban csak ez a két párt mocskolódik egymásra. Főleg, hogy mind2 össze-vissza hazudozik a másikról egy teljes oldalon át. Vajon mennyi pénzbe kerülhetett a hirdetés?
"A hazudozásról csak annyit, hogy ez már nektek is nagyon megy. Szerintem az MSZP oldalaira jártok fel, ha Fidesz-gyalázó cikket akartok írni, gyakran kísértetiesen ugyanazt írjátok, mint ami ott olvasható. Persze sosem jártok utána annak, hogy igaz-e, ami írva vagyon, de sebaj! Nem is kell objektívnek lenni a mocskos hazaárulókkal szemben!"
linkelsz nekem ilyen cikket a jobbbik.hu -ról ha megkérlek?
"Szóval talán mielőtt kritizáltok másokat, előbb nézzetek tükörbe!"
bingó! olvasd fel magadnak;)
A jobbik leírta a programjában, hogy a multik helyét hónapok alatt átvenné a kkv szektor.
A jobbik leírta a programjában, hogy be akar záratni két tévét, ideológiai okokból.
a jobbik leírta a programjában, hogy hetvenezres sereget akar, meg csendőrséget és még több rendőrt.
Most akkor én hazudok?
tv adók bezáratása, idézet:
"A Jobbik szerint a média hármas feladata a hiteles tájékoztatás, az értékőrzés- és teremtés, valamint a nemzeti összetartozás
erősítése. Ebből a hármas célból kiindulva fellépünk a – különösen a kereskedelmi – médiában tapasztalható, társadalmi
szempontból káros és veszélyes megnyilvánulások ellen. Ennek eszköze lehet a koncessziós jogok megvonása, a kivetendő
reklámadó, az átszervezendő médiairányítás, illetve a civil kontroll erősítése."
Ebből nekem nem az jön le, hogy "be akarják zárni mindenáron a két tv-t", hanem az ,hogy fellépnek a szemét műsorsugárzás ellen. A végén felsorolja, hogy milyen eszközökkel sújtaná őket, ebben ott van a koncessziós jogok megvonása is valóban. De ha te találtál olyan pontot a programban ami arról szól, hogy kifejezetten azt írják, hogy bezárják a 2 TV-t akkor kérlek linkeld, még nem olvastam szóról szóra el az egészet.
multi kiűzés:
Az, hogy esélyt akarnak adni a magyar termelőknek cégeknek is a piacon, még nem jelenti azt, hogy ki akarják űzni a multikat. Jelenleg egy multinak több kedvezménye van mint egy itt "született" magyar termelő cégnek. Az esélyek kiegyenlítése, illetve a kisebb támogatása szerinted egyenlő azzal, hogy a nagyobbat eltiporjuk? De kérlek ide is idézd, hogy hol olvastad, hogy kiűzik és CSAK KKV-k maradnak, mert speciel a gazdasági rész elemzésén már túl vagyok náluk.
sereg, rendőrség, csendőrség:
ezt mire is írod most? ugye ezt nem arra akarod mondani, hogy ez jelenti azt, hogy ki akarja irtani a cigányokat? Bár mondhatod, mert akkor röhögök egy jót.
tv adók bezáratása, idézet:
"A Jobbik szerint a média hármas feladata a hiteles tájékoztatás, az értékőrzés- és teremtés, valamint a nemzeti összetartozás
erősítése. Ebből a hármas célból kiindulva fellépünk a – különösen a kereskedelmi – médiában tapasztalható, társadalmi
szempontból káros és veszélyes megnyilvánulások ellen. Ennek eszköze lehet a koncessziós jogok megvonása, a kivetendő
reklámadó, az átszervezendő médiairányítás, illetve a civil kontroll erősítése."
Ebből nekem nem az jön le, hogy "be akarják zárni mindenáron a két tv-t", hanem az ,hogy fellépnek a szemét műsorsugárzás ellen. A végén felsorolja, hogy milyen eszközökkel sújtaná őket, ebben ott van a koncessziós jogok megvonása is valóban. De ha te találtál olyan pontot a programban ami arról szól, hogy kifejezetten azt írják, hogy bezárják a 2 TV-t akkor kérlek linkeld, még nem olvastam szóról szóra el az egészet.
Szóval a Jobbik illetékese olyan okos, hogy tudja, mi a szemét, és mi nem az. A médiának rohadtul semmi köze a nemzeti összetartozáshoz, pláne a kereskedelminek.
multi kiűzés:
Az, hogy esélyt akarnak adni a magyar termelőknek cégeknek is a piacon, még nem jelenti azt, hogy ki akarják űzni a multikat. Jelenleg egy multinak több kedvezménye van mint egy itt "született" magyar termelő cégnek. Az esélyek kiegyenlítése, illetve a kisebb támogatása szerinted egyenlő azzal, hogy a nagyobbat eltiporjuk? De kérlek ide is idézd, hogy hol olvastad, hogy kiűzik és CSAK KKV-k maradnak, mert speciel a gazdasági rész elemzésén már túl vagyok náluk.
Egy multi sokkal több munkahelyet tud teremteni. Javíts ki, ha tévedek. Amúgy azt írták a programban, hogy a KKV szektor hónapok alatt át tudná venni a helyüket.
sereg, rendőrség, csendőrség:
ezt mire is írod most? ugye ezt nem arra akarod mondani, hogy ez jelenti azt, hogy ki akarja irtani a cigányokat? Bár mondhatod, mert akkor röhögök egy jót.
Ez csak szigorúan magánvélemény, de jellemzően nem a demokáriciahívők mániája az erőszakszervezetek létszámának növelése. Amúgy a " helyi viszonyokat ismerő" csendőrökre azért egy kicsit gyanakodva néznék.
Jobbik kezdte a pocskondiázást a Fidesz ellen vagy fordítva?
A Jobbik ellenes hadjárat a Fidesztől Kövértől, Csintalantól indult és Hegedűs Zsuzsán keresztül Orbán Viktorban csúcsosodott ki.
Én minden nap hallom Csintalan Jobbikkal szembeni fricskázását. Lehet rossz a fülem.
http://www.youtube.com/watch?v=QG2NMQ6VA3I&feature=player_em..
12:39
Szted az embereknek szükségük van nemzeti érzelmet vissza csorbitó Heti hetesekre, Mónika és Győzike showokra?
Ehhez nem kell okosság, hogy tudja az ember mi a szemétdombra való.
Egy multi sokkal több munkahelyet tud teremteni. Javíts ki, ha tévedek. Amúgy azt írták a programban, hogy a KKV szektor hónapok alatt át tudná venni a helyüket.
Távedsz. Egy multi sokkal kevesebb munkahelyet teremt, mint egy kis vállalkozás.
Ez az ÁSZ 2007-es véleménye. Plusz a Londoni szaklapok is evvel magyarázzák, hogy Kellet-Európában Lengyelo.-t, mért is érintette ennyire kevésbé erőteljesen a válság, mint mondjuk Magyarországot.
A 2007-es hivatalos ÁSZ adat szerint 288000 magyar munka vállaló dolgozik multiknál.
Ebbe a 288e-ből 40e-t Posta, 35e-t MÁV, 30- 30e-t Rendőrség, Tűzoltóság, 10e-t honvédség. Ezen területbe tartozik a közoktatás és a állami egészségügy.
Vagy a külföldi multik alig lépik túl a 100e-t és ebből 33e-t a Tesco visz el!!!
jobbik helyre akarja tenni amit a többi 20 év alatt "elkúrt"
a multik adómentesek aztán mikor eljön az idő hogy adózni kéne akkor vagy nevet vált vagy összecsomagol és viszont látásra
a közép és kisvállalatok teremtenek munkahelyeket és ők is adóznak
őket kéne erősíteni
és ezt már több közgazdász is elismeri
+ a liberálisok meg vannak veszve a szabad piacért
akkor mégis miért harcoltak ki ennyi támogatást a multiknak?
ha szabad piac van?
ennyi
nem beszélve az irdatlan nagy korrupcióról egy autópálya építés 30 40 százalékkal drágább a korrupció miatt
40 cm-es kilátó épült 39 millió forintból
nesze az mszp fidesz szépen végignézte ezeket
és még van pofájuk korrupció ellenességről beszélni?
hát ezért jöjjön végre a Jobbik tegye rendbe az országot számolja fel a bűnözést
ezt várjuk a jobbiktól
a többinek erre volt 20 éve de nem hogy javult volna valami rosszabb lett
mennyit várjunk még rájuk 50 évet vagy 100 at?
jöjjön a jobbik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!