Biztosan 100% Fidesz MSZP koalíció lesz?
Csak meg kell hallgatni, és nem lehet kétség hogy a Fidesz mindenre képes hogy ne legyenek mély változások.
Teljesen biztos hogy ismét felvásárolta őket a nyugati nagytőke és a bankárok. A Jobbik annyira nem illik a képbe hogy semmi nem lesz drága!
http://www.youtube.com/watch?v=QG2NMQ6VA3I
"A GDP alapú számolás teljesen fars, mert abban azok a bevételek is benne vannak amiket azok a multik állítottak eló amiben alig van hozzáadott értékünk..."
Ugyan lassan 20 éve volt amikor az iskolában tanultam, de én úgy emlékszem GDP=Hozzáadott érték.
De lehet csak a vad kapitalista karvajtőke nyomása alatt tanítottak ilyeneket a becsületes magyar emberek megtévesztésére.
Nem akarok megbántani senkit, de aki azt gondolja vagy elhiszi azt, hogy az MSZP és a Fidesz valaha is összeállna, annak nagyon távol áll a gondolkodása a politikától, ugyanis ilyen sosem fog történni.
Mindkét párt tulajdonképpen abból "él", hogy a másik ellen szítja a szavazóit, ha összeállnának, mindkét párt szavazóinak 80%-a vagy a Jobbikra, MDF-SZDSZ-re vagy az LMP-re szavazna.
Ez a felvetés teljességgel lehetetlen.
Nem tudom milyen iskolába járhattál, de remélem nem sok ember járt oda!
GDP= A bruttó hazai termék
A hozzáadott érték az = a költségvetés
A a költségvetés 50-55% a a GDPnek ami nem lenne baj ha itt maradna egy jelentős része az embereknél a különbségnek. Csak hogy a nagyrését kiviszik, mert ha csak a 30-40% a itt maradna akkor a lakosság legalább 50-60% a középosztálybeli gazdasági metodikával rendelkezne. Amitől nagyon messze állunk. Gyakorlatilag ebben az állapotban és duális gazdasági rendszerben soha nem is lehetünk!
Mindkét párt tulajdonképpen abból "él", hogy a másik ellen szítja a szavazóit, ha összeállnának, mindkét párt szavazóinak 80%-a vagy a Jobbikra, MDF-SZDSZ-re vagy az LMP-re szavazna.
Vannak különbségek a felfogásaik között, de a Jobbik a teljes paradigmaváltás híve, és ez nagyon veszélyes. Elég az emberek szemét felnyitni, hogy a hatalmuk veszélybe kerülhessen, amit nem akarnak megkockáztatni. Hiába beszél OV szépeket, de ő is a nagytőke kiszolgálója, és nem akar ő igazi változásokat. És ugye a koalíció a választások után jön létre, és akkor már nem érdekes, 4 év meg elég hogy az 1 párt rendszer megcsontosodjon és a média, a titkos paktumok stb révén csak látszat legyen minden!
A magas műveltség már a kérdés kiírásánál megmutatkozott.
"Biztosan 100% Fidesz MSZP koalíció lesz?"
A kérdés tökéletesen értelmetlenül lett megfogalmazva.
lehet hogy le leszek "pontozva" de nem érdekel
minek teszel fel kérdést, ha lehurrogod a válaszokat és csak a te elképzelésedet fogadod el?
Fidesz-Mszp szerintem sohasem lesz.
amúgy nem tudom miből gondolod, hogy a fidesz nem akar lépéseket tenni, reformálni. csak meg kéne hallgatni őket és nem orbán-cigányazni amihez annyira értetek.
Bár nagy a gyanúm hogy te is a pontgyűlytő akció résztvevője vagy, így úgysem érdekel hogy ki mit válaszol
hajrá societás ---> piros bögréért mocskolódni
Szerintem, meg nagyon jó a kérdés! Mégha elő ránézésre hajmeresztő is. Ezek a szemetek mindenre képesek a hatalomért. Most is együtt vannak, csak a médiának közvetitik h mennyire nem állják egymást.
Ha a Jobbik elér 40-50%-ot akkor ellenük tuti össze fog fogni a két patkány párt!Mert ők a nagytőkét képviselik.
A Jobbik-Fidesz összekapcsolódásában is látokesélyt, pl vannak fideszesek akik elvárnának a pátjuktól radikálisabb döntéseket, meg vannak jobbikosok akik egyett értenek a Jobbik programjával, de nem teszik nekik a Jobbik arroganciája, ezért kicsit a fideszhez húznak.Kicsit összemosódik a dolog.
De én attól félek h a Jobbikot is meg tudják vásárolni, h szavazzon, ez vagy az mellett. Pl ígérnek nekik médiát, vagy gárdára egy halom pénz, vagy autonomiához segitést a határon túl.
Én személy szerint nem szeretem a feketeruhás Gárdát, és csendőrségre se költenék pénz, inkább tegyék azt a manit az egészségügybe! Csak ez Vona agymenése, amire egy csomó pénzt akar.
Nagyon ledöbbentem mikor írtad h hány vki veszitheti el a házát! Szépen elhallgatta a média! Meg gondolom most a választások előtt se jó ötlet erről beszélni. Nem bánnám ha tényleg beszüntetnék ezeket a tv-ket.
Lehet h Vona elvetemült, meg Morvai is önérzeteskedik, ripacskodik, de nem érdekel, tegyenek itt rendet!
Csendőrség nem kell, ott van a rendőrség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!