Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi alapjan kap egy politikus...

Mi alapjan kap egy politikus huszszor annyi bert mint pl. egy szakmunkas?

Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 14:07
 1/7 Tharos ***** válasza:
95%
Szerintem nem a bérezésük miatt kellene aggódnod, hanem amit a bérükön kívül lopkodnak össze.
2014. okt. 15. 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Nem kap 20-szor annyi bért.

A különbözet meg elvileg abból van hogy a politikus felel az ország megfelelő működéséért, más kérdés hogy kis hazánkban ez nem működik rendesen.

2014. okt. 15. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Felel? Hány politikust ítéltek akár csak 500 forint pénzbírságra gondatlan munkavégzés, vagy hűtlen kezelés miatt?
2014. okt. 15. 14:25
 4/7 anonim ***** válasza:

haha igen, 3-asnál a pont...szokták mondani, hogy a szakmunkás is felel a munkája minőségéért, és ki is rúgnák előbb-utóbb, ha nem jól csinálja, ha pedig kárt okoz, megtérítteti vele, hiszen ezért is felel. :D

ehhez képest a politikus csak naplopó, nulla felelősséggel.

fordított esetben senkit nem zavarna a dolog, én is dolgoznék úgy, ahogy sikerül...teszem azt sofőrként nem érdekelne, hogy legyen üzemanyagmegtakarításom, sőt, túlfogyasztásra hajtok, akkor elvárnám, hogy a főnök ne vonja le a béremből, fizesse csak, ő a fenntartó :D ugye, milyen szürreális...ott fenn pedig ez az átlagos.

én alapvetően az EU parlamenti képviselőket nem értem...magához a munkához esetleg érteni kell a nyelvet, tudni nem...szánalommal tölt el, amikor a felszólalók beszélnek az anyanyelvükön, mert tökmind1, az EU tolmácsot is ad mindenkinek...és ott még azért is fizetnek a horror alapdíjon felül, hogyha esetleg beesik egy-egy ülésnapra, és csak néz ki a fejéből...:D

2014. okt. 15. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Aha aha...jo ez a benzinmegtkaritasos példa is,de abba gondoljatok bele hogy több száz ember ment életeket nap mint nap netto 100-120ezrekért/ho. Ez a nevetséges. Ha ők rosszul csinálják a munkájuk emberek hallnak meg. Az kiemelendo gyonyorusége a munkájuknak,ha egy bedrogozott idegbeteghez mennek ki,aki mellberugja az egyikőjüket,a másiknak behúz egy balost....és csak a jó Isten tudja hogy van e nála kés....és 5 ember (3 mento,2 TEK) nembirja lefogni.Na ez az igazi felelősség. A politikusnak ott a mentelmi jog es a tobb százezres fizetes es a sogor koma jobarat nevén futo cégek tucatja....
2014. okt. 15. 15:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Farokméret miatt.

Egy melós farka 18 centis, a politikus meg egy 180 centis farok.

2014. okt. 15. 16:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nem sajnálnám a havi 1-2 millió forintot a politikusainktól, ha jól végeznék a munkájukat, de nem így van + az az 1-2 millió havonta nem elég neki, de sebaj, államkasszából kipótolják.
2014. okt. 15. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!