Ilyen, amikor visszanyal a fagyi?
A kifejezetten etnikai védelemre specializálódó, liberális tűzfészek növendékeit, az ifjú szociológusokat sem kímélik kedvenceink.
Én is pécsi vagyok, hiába állítanak minden sarokra egy zsarut, annyit fog érni, mint halottnak a csók, kidobnak rá több száz milliót, de értelme nem lesz.
De jó, én is pécsi vagyok :)
De valamit még mindig nem értek. Honnan veszed hogy az elkövetett zaklatásokat abba a bizonyos etnikumba tartozók követték el, és nem pedig közönséges fehér emberek? Vagy mire akarsz kilyukadni?
Rendben. Sok a cigány. Rohadt sok! És eleged van belőlük! De nagyon! Viszont ettől függetlenül kérdező!
Honnan veszed hogy az elkövetett zaklatásokat, amiket a hírekben olvastál, cigányok követték volna el?
Élettapasztalat.
Az értelmesebb emberek egy idő után megtanulnak a sorok között olvasni. Azt, ami nincs odaírva a hírekben.
A média mindent megtesz hogy elhallgassa a cigánybűnözés valódi mértékét. Mégis ránézve a hírekre nyilvánvaló hogy a bűnügyi rovat 80%-a a cigányokról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!