Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ilyen, amikor visszanyal a fagyi?

Ilyen, amikor visszanyal a fagyi?

Figyelt kérdés

A kifejezetten etnikai védelemre specializálódó, liberális tűzfészek növendékeit, az ifjú szociológusokat sem kímélik kedvenceink.

[link]

Én is pécsi vagyok, hiába állítanak minden sarokra egy zsarut, annyit fog érni, mint halottnak a csók, kidobnak rá több száz milliót, de értelme nem lesz.

2014. okt. 14. 20:23
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

De jó, én is pécsi vagyok :)

De valamit még mindig nem értek. Honnan veszed hogy az elkövetett zaklatásokat abba a bizonyos etnikumba tartozók követték el, és nem pedig közönséges fehér emberek? Vagy mire akarsz kilyukadni?

2014. okt. 14. 21:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Az esetek túlnyomó részében a cigányok rontják le a közbiztonságot.
2014. okt. 14. 22:11
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Rendben. Sok a cigány. Rohadt sok! És eleged van belőlük! De nagyon! Viszont ettől függetlenül kérdező!

Honnan veszed hogy az elkövetett zaklatásokat, amiket a hírekben olvastál, cigányok követték volna el?

2014. okt. 15. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Nincs válasz? Tehát ezek szerint megmagyarázni sem tudjátok miért pontoztátok le az első hozzászólásomat. Nahát akkor viszont pontozzatok fel.
2014. okt. 16. 19:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Élettapasztalat.

Az értelmesebb emberek egy idő után megtanulnak a sorok között olvasni. Azt, ami nincs odaírva a hírekben.

A média mindent megtesz hogy elhallgassa a cigánybűnözés valódi mértékét. Mégis ránézve a hírekre nyilvánvaló hogy a bűnügyi rovat 80%-a a cigányokról szól.

2014. okt. 17. 00:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy minden 5. bűncselekményt követ el csak fehér (ami nem igaz, élettapasztalat). De te honnan veszed, hogy a cikkben leírtakat pont cigányok követték el, és nem pedig fehérek? Van rá esély, hogy fehérek tegyék, tehát megtehették ők is. Elhiszem, hogy borzalmasan utálod őket, de egy ismeretlenre nem mondhatod rögtön hogy cigány, ha az illető bűnt követett el.
2014. okt. 17. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!